دو نوع اصلی قهوه:
- روبوستا
- عربیکا
شرکت های قهوه سازی، دانه های قهوه سبز را حرارت می دهند و محصولی که بدست می آید به آن قهوه بو داده شده می گویند. مدت حرارات و موادی که حین حرارت دادن به قهوه سبز افزوده می شود باعث تغییر در طعم و تنوع محصول نهایی می گردد. نهایتا بصورت دانه های کامل و پودر بسته بندی شده عرضه می گردد.
قهوه های تولید شده از گونه روبوستا حاوی پنجاه درصد کافئین بیشتر بوده و دارای طمع تلخ تری می باشند و یکی از دلایلی که قهوه عربیکا طرفداران بیشتری دارد طمع ملایم تر و عطر مطلوب آن نسبت به قهوه های روبوستا است.
از عوامل موثر که بر کیفیت و طعم قهوه تاثیر گذار هستند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- محل رویش درخت قهوه
- دمای هوا
- رطوبت
- کیفیت
- نوع خاک
قهوه یک نوشیدنی مضر یا مفید؟
اولین نکته که باید در نظر گرفت این است که به مانند تمام مواد غذایی مصرف قهوه در حد تعادل برای بعضی از افراد سودمند است اما می تواند برای بسیاری از جمله کسانی که به فشار خون، بیماری های قلبی، اضطراب، بی خوابی، تنگی نفس و غیره مبتلا می باشند مضر و حتی خطرناک باشد.
چه میزان قهوه برای سلامتی مفید است؟
اگر به فشار خون، بیماری های قلبی، کلیوی، مشکلات تنفسی، اضطراب و افسردگی مبتلا نمی باشید و با نوشیدن قهوه احساس نشاط و خوبی را تجربه می کنید حداکثر سه الی پنج لیوان در هفته برایتان سودمند خواهد بود.
همچنین برای بهره مندی از خواص درمانی قهوه به آن شکر و سایر افزودنی های شیرین اضافه نکنید و صرفا با شیر و یا بدون شیر آنرا مصرف کنید.
زنان باردار و شیرده حتما باید با نظر پزشک از قهوه استفاده کنند و همچنین نوشیدن قهوه و سایر مایعات حاوی کافئین به میزان بالا برای افراد زیر چهارده سال توصیه نمی شود.
قهوه چیست؟
همه ما دانه های قهوه را دیده ایم اما بسیاری از ما اطلاعات کافی درباره درخت قهوه نداریم مگر کسانی که محل پرورش درختان قهوه را از نزدیک دیده باشند.
دانه های قهوه در واقعیت تخم و یا دانه های داخل میوه ای است که به آن گیلاس قهوه گفته می شود. روش های مختلفی برای جدا کردن دانه ها از گیلاس قهوه وجود دارد، بعضی از شرکت های تولید کننده قهوه بعد از چیدن میوه اجازه می دهند گیلاس قهوه کاملا خشک شود و سپس دانه ها را از آن استخراج می کنند و بعضی دیگر قبل از خشک شدن میوه و یا حتی بلافاصله بعد از چیدن اقدام به انجام آن می کنند، زمان جدا کردن دانه ها در طعم و کیفیت نهایی قهوه تاثیر گذاشته و باعث تفاوت در طعم محصول بدست آمده که به آن قهوه سبز گویند می شود.
با ما در ایران اسپرسو ساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم ، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسو ساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.