دانه های قهوه
وقتی دانه های قهوه گرم میشوند، با جذب گرما، در نهایت شروع به ترکیدن یا ترک خوردن میکنند. ترک خوردن بین سیصد و پنجاه تا چهارصد درجه فارنهایت اتفاق میافتد، زمانی که دانه قهوه باید شروع به آزاد کردن گرما کند. این ترک دانه ها اجازه می دهد تا به جذب حرارت خود ادامه دهند تا دوباره ترک بخورند. لوبیاهای برشته شده سبک پس از ایجاد اولین ترک تمام می شوند.
استفاده از دانه های قهوه
دانه های برشته سبک قهوه در چه نوع نوشیدنی هایی استفاده می شود؟ از نظر فنی، می توانید از دانه های برشته تیره یا روشن در هر نوع نوشیدنی قهوه استفاده کنید. در بسیاری از کافه ها، دانه های سبک برای دمنوشهای آبریز و قطرهای استفاده میشوند، زیرا این فرآیندهای دم آوری طعمهای بیشتری را در دانه های قهوه نشان میدهند. ترجیحات شما ممکن است متفاوت از دیگری باشد، به همین دلیل است که ما در ایران اسپرسو ساز همیشه قهوه خورها را تشویق می کنیم که نوشیدنی خود را هر طور که می خواهند تهیه کنند.
ویژگی های قهوه بو داده تیره
دانه های قهوه روست تیره رنگ مشکی براق با سطح روغنی خواهند داشت. بر خلاف رست های تیره متوسط که طعم تلخی دارند، دانه های تیره تلخی قابل توجهی در طعم خود خواهند داشت. این نیز به این دلیل است که طعم های منشأ دانه در فرآیند بو دادن از بین رفته است. دانه های با رنگ تیره متوسط ظاهری غنی، تیره و تا حدودی روغنی خواهند داشت، البته نه به اندازه دانه های براق تیره هستند.
در حالی که دانه های برشته شده روشن تا دمای حدود چهار صد درجه فارنهایت گرم می شوند، دانه های قهوه برشته شده تیره تا دمای تقریباً چهار صد و هشتاد درجه فارنهایت گرم می شوند. این دانه ها پس از ترک دوم فرآیند برشته شدن را به پایان خواهند رساند.
ما در ایران اسپرسو ساز در تلاشیم که بهترین دستگاه های اسپرسو ساز و بهترین دانه های قهوه را برای دسترسی هر چه سریع تر به یک اسپرسوی خوش طعم را فراهم کنیم. برای رسیدن به بهترین ها با ما در تماس باشید.