۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

دانه های قهوه و انتخاب بهترین نوع

Posted on بهمن 14, 1400
بدون دیدگاه

دانه های قهوه

وقتی دانه‌ های قهوه گرم می‌شوند، با جذب گرما، در نهایت شروع به ترکیدن یا ترک خوردن می‌کنند. ترک خوردن بین سیصد و پنجاه تا چهارصد درجه فارنهایت اتفاق می‌افتد، زمانی که دانه قهوه باید شروع به آزاد کردن گرما کند. این ترک دانه ها اجازه می دهد تا به جذب حرارت خود ادامه دهند تا دوباره ترک بخورند. لوبیاهای برشته شده سبک پس از ایجاد اولین ترک تمام می شوند.

استفاده از دانه های قهوه

دانه های برشته سبک قهوه در چه نوع نوشیدنی هایی استفاده می شود؟ از نظر فنی، می توانید از دانه های برشته تیره یا روشن در هر نوع نوشیدنی قهوه استفاده کنید. در بسیاری از کافه‌ ها، دانه های سبک برای دم‌نوش‌های آب‌ریز و قطره‌ای استفاده می‌شوند، زیرا این فرآیندهای دم‌ آوری طعم‌های بیشتری را در دانه های قهوه نشان می‌دهند. ترجیحات شما ممکن است متفاوت از دیگری باشد، به همین دلیل است که ما در ایران اسپرسو ساز  همیشه قهوه خورها را تشویق می کنیم که نوشیدنی خود را هر طور که می خواهند تهیه کنند.

ویژگی های قهوه بو داده تیره

دانه های قهوه روست تیره رنگ مشکی براق با سطح روغنی خواهند داشت. بر خلاف رست‌ های تیره متوسط ​​که طعم تلخی دارند، دانه های تیره تلخی قابل توجهی در طعم خود خواهند داشت. این نیز به این دلیل است که طعم‌ های منشأ دانه در فرآیند بو دادن از بین رفته است. دانه های با رنگ تیره متوسط ​​ظاهری غنی، تیره و تا حدودی روغنی خواهند داشت، البته نه به اندازه دانه های براق تیره هستند.

در حالی که دانه های برشته شده روشن تا دمای حدود چهار صد درجه فارنهایت گرم می شوند، دانه های قهوه برشته شده تیره تا دمای تقریباً چهار صد و هشتاد درجه فارنهایت گرم می شوند. این دانه ها پس از ترک دوم فرآیند برشته شدن را به پایان خواهند رساند.

ما در ایران اسپرسو ساز در تلاشیم که بهترین دستگاه های اسپرسو ساز و بهترین دانه های قهوه را برای دسترسی هر چه سریع تر به یک اسپرسوی خوش طعم را فراهم کنیم. برای رسیدن به بهترین ها با ما در تماس باشید.

Post Views: 136
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز حرفه ایی, انواع قهوه, ایران اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز, خرید قهوه, دانه ققهوه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

3 × چهار =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز بهمن 14, 1400
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز بهمن 14, 1400
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز بهمن 14, 1400
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز بهمن 14, 1400
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز بهمن 14, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما