تولید قهوه
تولیدکنندگان قهوه مستقیماً تحت تأثیر تأثیرات تغییرات آب و هوایی قرار دارند. قهوه یک محصول لطیف است، افزایش دما باعث کاهش بهره وری مزرعه می شود و رطوبت بیشتر محصولات را مستعد ابتلا به بیماری ها می کند. هر چه تغییرات آب و هوایی بیشتر رخ دهد، تولید قهوه تخصصی به مقدار کافی برای تامین تقاضا و کسب درآمد برای تولیدکنندگان قهوه سخت تر میشود.
فرایند قهوه
قهوه رشد میکند، چیده میشود، پردازش میشود، بسته بندی میشود و برای صادرات از یک بندر حمل میشود. سپس، هنگامی که قهوه سبز در یک انبار ذخیره شد، آن را به یک کارخانه منتقل میکنند، برشته میکنند، بسته بندی میکنند، دوباره حمل میکنند، آسیاب میکنند، دم میکنند و سپس سرو میکنند و می نوشند.
دستگاه های اسپرسو ساز
دستگاه های قهوه ساز معمولاً انرژی زیادی را برای گرم کردن مقدار کمی آب گرم مصرف می کنند و معمولاً پر انرژی ترین دستگاه در یک کافی شاپ هستند.
در دهه گذشته پیشرفت های تکنولوژیکی قابل توجهی در دستگاه های اسپرسوساز صورت گرفته است. اکنون ماشین ها از پایداری دمایی بیشتر، توزیع دقیق تر آب گرم و اندازه گیری یکپارچه بهره میبرند.
دستگاه های اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک
دستگاه های اسپرسوساز نیمه اتوماتیک آب داغ را از طریق یک پورتافیلتر از قبل آسیاب شده و از پیش فشرده شده دانه های قهوه تزریق می کنند تا یک شات قهوه استخراج کنند.
این بدان معناست که شخصی که دستگاه را کار می کند باید دانه های قهوه را به صورت دستی آسیاب کند، آنها را اندازه بگیرد، آنها را بکوبد و سپس شیر را بخار پز کند.
بنابراین کیفیت اسپرسو به شدت تحت تأثیر مهارت و شایستگی اسپرسو ساز خانگی است.
از یک سو این بدان معناست که فضایی برای توسعه و مشارکت نزدیک در فرآیند دم کردن وجود دارد. اما از طرف دیگر می تواند یک منحنی یادگیری نسبتاً شیب دار برای کسانی باشد که نسبتاً تازه وارد صحنه اسپرسو هستند.
به طور کلی، همانطور که این مقاله نشان خواهد داد، ما معتقدیم که دستگاه اسپرسوساز نیمه اتوماتیک راهی برای بیشتر علاقه مندان به قهوه است. ایران اسپرسو ساز در خدمت شما است.