۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
blank
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

تهیه انواع قهوه ها

Posted on اسفند 1, 1400
بدون دیدگاه

تکنیک های مختلف برای کشورهای مختلف

اگرچه قهوه خاورمیانه راه خود را در سراسر جهان باز کرده است، تا آنجا که فرهنگ قهوه پیش می رود، جمع کردن تمام کشورهای خاورمیانه در کنار هم کمی ناعادلانه است. در حالی که تاریخچه قهوه در خاورمیانه چیزی است که کل جهان را تحت تاثیر قرار می دهد، هر کشور سنت ها و روش های خاص خود را برای سرو قهوه دارد که آن را به یک تجربه منحصر به فرد تبدیل می کند.

با این حال، وجه اشتراک بیشتر این فرهنگ های قهوه این است که قهوه نماد مهمان نوازی است. این راهی برای ایجاد احساس خوش آمد گویی به مهمانان و دعوتی برای نشستن و گفتگو است.

این نیز چیزی است که در سرتاسر جهان گسترش یافته است، و اینکه بدانیم دعوت برای پیوستن به کسی برای صرف قهوه نشانه دوستی در سراسر جهان است، مایه آرامش است، حتی اگر قهوه کمی متفاوت با شما عادت کرده باشد.

تهیه قهوه موکا

یکی از نکات کلیدی برای تهیه قهوه موکا این است که آب واقعاً بسیار داغ می شود. می توانید با آب سرد شروع کنید، اما اگر به جای آن از آب گرم یا کمی گرم استفاده کنید، می توانید کمی در زمان صرفه جویی کنید. پر کنید تا آب به شیر برسد ، انتخاب اندازه آسیاب مناسب برای تهیه قهوه موکا خوب ضروری است. در حالی که اسپرسو از قهوه ریز آسیاب شده برای قرار دادن فشار بالای آب در دستگاه اسپرسوساز استفاده می کند، قهوه موکا به آسیاب بزرگتری نیاز دارد. فشار در قابلمه موکا به اندازه دستگاه اسپرسوساز نیست و زمین های بزرگتر اجازه می دهد آب راحت تر از آن عبور کند. بعد از اینکه محفظه پایینی را با آب پر کردید، تفاله قهوه را به فیلتر اضافه کنید تا صاف شود. قابلمه را روی حرارت ملایم و ثابت روی اجاق قرار دهید.

قابلمه موکا برای دم کشیدن به زمان نیاز دارد و جوشاندن خیلی داغ و خیلی سریع فرآیند را تسریع می کند که منجر به استخراج ضعیف می شود. هنگامی که آب در محفظه به جوش می‌آید، فشار ایجاد می‌شود و آب را از فیلتر عبور می‌دهد که قهوه را خیس می‌کند.  هنگام تهیه قهوه موکا باید دقت کافی داشته باشید زیرا اگر برای مدت طولانی گرم شود، قهوه شروع به خارج شدن از دهانه می کند و دستانتان را کاملاً به هم می زند.

ما در ایران اسپرسو ساز بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را برای شما به ارمغان می آوریم ، برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ایران اسپرسو ساز همراه باشید.

Post Views: 128
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب های قهوه, انواع اسپرسو ساز, انواع قهوه, ایران اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز, قهوه, موکا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

7 − 2 =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز اسفند 1, 1400
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز اسفند 1, 1400
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز اسفند 1, 1400
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز اسفند 1, 1400
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز اسفند 1, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)
blank

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

blank logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما