تکنیک های مختلف برای کشورهای مختلف
اگرچه قهوه خاورمیانه راه خود را در سراسر جهان باز کرده است، تا آنجا که فرهنگ قهوه پیش می رود، جمع کردن تمام کشورهای خاورمیانه در کنار هم کمی ناعادلانه است. در حالی که تاریخچه قهوه در خاورمیانه چیزی است که کل جهان را تحت تاثیر قرار می دهد، هر کشور سنت ها و روش های خاص خود را برای سرو قهوه دارد که آن را به یک تجربه منحصر به فرد تبدیل می کند.
با این حال، وجه اشتراک بیشتر این فرهنگ های قهوه این است که قهوه نماد مهمان نوازی است. این راهی برای ایجاد احساس خوش آمد گویی به مهمانان و دعوتی برای نشستن و گفتگو است.
این نیز چیزی است که در سرتاسر جهان گسترش یافته است، و اینکه بدانیم دعوت برای پیوستن به کسی برای صرف قهوه نشانه دوستی در سراسر جهان است، مایه آرامش است، حتی اگر قهوه کمی متفاوت با شما عادت کرده باشد.
تهیه قهوه موکا
یکی از نکات کلیدی برای تهیه قهوه موکا این است که آب واقعاً بسیار داغ می شود. می توانید با آب سرد شروع کنید، اما اگر به جای آن از آب گرم یا کمی گرم استفاده کنید، می توانید کمی در زمان صرفه جویی کنید. پر کنید تا آب به شیر برسد ، انتخاب اندازه آسیاب مناسب برای تهیه قهوه موکا خوب ضروری است. در حالی که اسپرسو از قهوه ریز آسیاب شده برای قرار دادن فشار بالای آب در دستگاه اسپرسوساز استفاده می کند، قهوه موکا به آسیاب بزرگتری نیاز دارد. فشار در قابلمه موکا به اندازه دستگاه اسپرسوساز نیست و زمین های بزرگتر اجازه می دهد آب راحت تر از آن عبور کند. بعد از اینکه محفظه پایینی را با آب پر کردید، تفاله قهوه را به فیلتر اضافه کنید تا صاف شود. قابلمه را روی حرارت ملایم و ثابت روی اجاق قرار دهید.
قابلمه موکا برای دم کشیدن به زمان نیاز دارد و جوشاندن خیلی داغ و خیلی سریع فرآیند را تسریع می کند که منجر به استخراج ضعیف می شود. هنگامی که آب در محفظه به جوش میآید، فشار ایجاد میشود و آب را از فیلتر عبور میدهد که قهوه را خیس میکند. هنگام تهیه قهوه موکا باید دقت کافی داشته باشید زیرا اگر برای مدت طولانی گرم شود، قهوه شروع به خارج شدن از دهانه می کند و دستانتان را کاملاً به هم می زند.
ما در ایران اسپرسو ساز بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را برای شما به ارمغان می آوریم ، برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ایران اسپرسو ساز همراه باشید.