قهوه سیاه در مقابل قهوه با خامه و شکر
قهوه ساده و بدون شکر کالری ندارد، اما وقتی شروع به اضافه کردن شکر، خامه، خامه فرم گرفته و طعمدهنده کنید، قهوه میتواند به یک نوشیدنی پرکالری و نه چندان سالم تبدیل شود.
چند دلیل وجود دارد که چرا شیر و خامه فواید سلامتی قهوه را کاهش می دهند. برای شروع، هم خامه های لبنی و هم خامه های گیاهی کالری های غیر ضروری اضافه می کنند.
اما ضربه دیگری به شیر وجود دارد: تحقیقات اخیر نشان میدهد که شیر مقدار آنتی اکسیدان های قهوه را کاهش میدهد که بدن به آن نیاز دارد.
مصرف بیش از حد شیرین کننده های قهوه می تواند اثرات منفی بر سلامتی داشته باشد، زیرا شکر به دلیل ایجاد ویرانی در بدن بدنام است.
می توانید به جای آن از شیرین کننده های صفر کالری استفاده کنید، اما مزایا و خطرات شیرین کننده های کم کالری و بدون کالری ممکن است به نوع آن بستگی داشته باشد.
نتیجه: قهوه سیاه سالم تر از قهوه با شکر و خامه است.
دم نوش داغ در مقابل دم نوش سرد
بسیاری از علاقه مندان به قهوه ادعا می کنند که جوشاندن قهوه طعم های لطیف را از بین می برد. این ممکن است درست باشد، اما یک بررسی تحقیقاتی نشان داد که دمای دم کردن تفاوت زیادی در سطح آنتی اکسیدان یا مواد معدنی ایجاد نمی کند.
در حالی که دمای دم کردن ممکن است اهمیتی نداشته باشد، ماندن قهوه شما برای مدت طولانی روی شعله یا جوشاندن بیش از حد آن میتواند بازدهی کمتری داشته باشد.
کلید قهوه این است که اطمینان حاصل شود که قهوه بیش از حد گرم نمیشود یا برای مدت طولانی در دمای خیلی بالا باقی نمیماند، زیرا اجزای مفید ممکن است در صورت قرار گرفتن در معرض دمای بالا برای مدت طولانی تخریب شوند.
نتیجه: هر دو قهوه دم سرد و دم گرم می توانند سالم باشند، اما از «پخت بیش از حد» قهوه خودداری کنید.
قهوه روبوستا در مقابل عربیکا
برخی از انواع دانه های قهوه سالم تر از انواع دیگر هستند. یک بررسی تحقیقاتی آنتی اکسیدان گزارش داد که دانه های روبوستا حاوی تقریباً دو برابر آنتی اکسیدان دانه های عربیکا است.
اگرچه دانههای روبوستای روشن دارای آنتیاکسیدان بیشتری نسبت به دانههای عربیکا بود، قهوه عربیکا به شکل برشته شده متوسط و تیره، آنتیاکسیدان بیشتری نسبت به روبوستا داشت.
نتیجه: ترجیح شما برای دانه های روشن یا تیره تعیین می کند که کدام دانه برای شما سالم تر است. ترجیح شما دانه های روشن یا تیره است؟ با دانه روبوستا همراه باشید که با برشته کردن سبک، آنتی اکسیدان بیشتری دارد. دانه متوسط یا تیره را ترجیح می دهید؟ قهوه را از دانههای عربیکا بنوشید که از نظر محتوای آنتیاکسیدانی، روبوستای متوسط و تیره بو داده را شکست میدهد.
با ما در ایران اسپرسو ساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم ، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسو ساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.