تفاوت قهوه و اسپرسو در چیست؟
نیازی نیست که یک متخصص قهوه یا باریستا باشید تا بدانید بین اسپرسو و قهوه چه تفاوتی وجود دارد. در حالی که نوع دانه های مورد استفاده شما در هنگام تهیه اسپرسو و قهوه بر طعم آن ها تاثیر گذار است، تفاوت اصلی اسپرسو و قهوه به نحوه تهیه قهوه مربوط می شود.
از نظر فنی، اگر دانه ها را به درستی آسیاب کرده و از دستگاه آسیاب مناسب استفاده کنید، می توانید از دانه های بو داده اسپرسو برای تهیه قهوه قطره ای و دانه های قهوه بو داده تیره برای تهیه اسپرسو استفاده کنید.
بنابراین ممکن است این سوال برای شما ایجاد شود که، دستگاه آسیاب مناسب برای تهیه اسپرسو چیست؟
به نظر کمی گنگ است، اما شما به دستگاه اسپرسو ساز احتیاج خواهید داشت، زیرا در داخل برخی از اسپرسوساز ها یک آسیاب داخلی تعبیه شده است. دلیل آن این است که اسپرسو، طبق تعریف، یک قهوه سیاه قوی است که با فشار آب داغ از طریق محوطه هایی که کاملاً بسته است، درست می شود. این فرآیند استخراج قهوه اسپرسو می باشد.
انواع دانه های قهوه
در واقع قهوه و اسپرسو از یک منشأ آمده اند: این منشأ دانه قهوه است. دو نوع دانه قهوه وجود دارد که به صورت تجاری پرورش می یابد:
- روبوستا
- عربیکا
گفته می شود که دانه های قهوه روبوستا هنگام بو دادن، طعم مواد مغذی تری دارند. طعم آن ها اغلب با بلغور جو دوسر مقایسه می شود. دانه قهوه روبوستا که برشته نشده است رایحه بادام زمینی بیشتری دارد.
تشخیص طعم دانه عربیکا دشوارتر است. بسته به نوع آن، طعم دانه قهوه عربیکا می تواند از شیرین تا تلخ باشد. قهوه عربیکا هنگام تفت دادن، از طعم ملایم تری نسبت به روبوستا برخوردار است. عربیکا که برشته نشده است، بوی زغال اخته شیرین دارد.
احتمالاً بسیاری از ما با روند تهیه قهوه آشنا هستیم. برای انجام این کار بیش از چند روش وجود دارد: فرنچ پرس، قهوه ساز، اسپرسوساز و غیر. شما می توانید به راحتی و با مراجعه به سایت ایران اسپرسوساز یک قهوه ساز و یا اسپرسوساز انتخاب و تهیه کنید.
ایران اسپرسوساز با ارائه بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز بهترین ها را برای شما می خواهد. با ایران اسپرسوساز همراه باشید تا به فنجان قهوه مورد علاقه خود دست یابید، هدف ما رساندن شما به بهترین هاست.