تعریف قهوه اسپشیالتی
ما در اینجا می خواهیم تعریف یکی از منابع معتبر در این رابطه را برای شما بیان کنیم:
مطابق با تعریف اس.سی.ای (انجمن تخصصی قهوه)، قهوه اسپشیالیتی به دانه های قهوه سبز با بالا ترین کیفیت گفته می شود که توسط صنعت گران منتخب رست داده شده و بر اساس استاندارد های تدوین شده اس.سی.ای دم می شود. این استاندارد ها شامل کسب امتیاز بالای هشتاد در مقیاس های کیفیت، عطر، طعم، اسیدیته، یک نواختی دانه قهوه، شیرینی و در کل طعم عالی قهوه است.
ویژگیهای قهوهی اسپیشیالیتی
اگر بخواهیم چند مورد از ویژگی های قهوه اسپشیالتی را برای شما نام ببریم می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- قهوه اسپیشیالیتی، قهوهای تک خاستگاه است تا کاملا یک دست باشد.
- با استفاده از بهترین روش ها و بهترین دستگاه ها رست داده می شوند. (معمولا رست آن ها روشن تر است تا عطر آن ها حفظ شود).
- با بهترین شیوه ها بسته بندی و صادرات می شوند.
- با دقت زیاد و به طور کاملا تخصصی رست می شوند.
- از بهترین زیر گونه های قهوه عربیکا تهیه می شود.
- در بهترین مناطق، با دقت بالا و به صورت انتخابی دست چین شده و از بهترین روش ها برای فرآوری گیلاس های این قهوه استفاده می شود.
- با دقت بالایی دانه های دیفکت (دانه های بی کیفیت و دارای ایراداتی چون تخمیر بیش از حد، خشکی بیش از حد، کپک زدگی و موارد این چنینی) شده از آن ها جدا می شود به طوری که دیفکت های آنان به حداقل برسد.
آب و هوای ایده آل برای پرورش قهوه اسپشیالتی
قهوه اسپشیالیتی در آب و هوای خاص و ایده آل پرورش می یابد، که این امر باعث ایجاد یک طعم کامل و بدون نقص در فنجان تهیه شده از این قهوه است.
با این که که دو گونه عربیکا و روبوستا گونه های محبوب قهوه در جهان قهوه هستند، اما قهوه های اسپشیالیتی تنها مربوط به گونه قهوه عربیکا است.
ما در ایران اسپرسوساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسوساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است. ما را دنبال کنید تا از اخبار و بهترین دستگاه های اسپرسو ساز ئ قهوه ساز با خبر شوید.