تاثیر آسیاب ها در تهیه اسپرسو
آسیاب های خوب تغییرات بسیار بزرگی در نتیجه آسیاب ایجاد می کنند. هرچه کیفیت آسیاب بهتر باشد تنظیمات راحت تر است. اندازه آسیاب عمدتا سرعت استخراج را کنترل می کند.
بستگی به شما دارد که شما ، قهوه خود را با عصاره گیری با چه سرعتی بیشتر دوست دارید.
اگر استخراج مدت زمان کمی طول بکشد ، با یک آسیاب خوب می توانید تنظیم کوچکی انجام دهید و به آن زمان کامل استخراج برسید.
اکثر آسیاب ها از مراحل برای تنظیم آسیاب استفاده می کنند و یک مرحله اغلب می تواند پنج ثانیه متفاوت باشد. آسیاب با تنظیمات میکرو بسیار بهتر است.
میزان مصرفی
هرچه آسیاب بهتر باشد ، می توانید میزان را بهتر کنترل کنید. میزان مصرفی برای قهوه بسیار مهم است. اگر مقدار مصرف بسیار کم باشد ، عصاره گیری خوب نخواهد بود ، زیرا قهوه در حین استخراج باعث سفت شدن کیسه می شود. از قهوه زیاد استفاده کنید و آب برای عبور از قهوه مشکل دارد.
هنگامی که میزان مناسب را پیدا کردید ، آسیابی می خواهید که بتواند بارها و بارها برای شما کار انجام بدهد. آسیاب ها بر اساس تقاضا میزان مصرف را با زمان کنترل می کنند.
هرچه بتوانید زمان آسیاب را دقیق تر کنترل کنید ، بهتر است و نتیجه بهتری خواهید گرفت. معمولاً این آسیاب ها دارای دو دکمه هستند ، یکی برای تک و دیگری برای میزان دوتایی است.
سرعت
این مهم است که آسیاب سریع آسیاب می شود اما در عین حال قهوه آسیاب شده را خیلی داغ نمی کند. آسیاب های ضعیف طراحی شده می توانند قهوه آسیاب شده بسیار گرم را پخش کنند و این مطمئناً بر طعم قهوه تأثیر می گذارد.
خمیرهای ساینده وسیع اغلب قهوه بهتری تولید می کنند. شما همچنین آسیاب می خواهید که توده های بزرگ تولید نکند. معمولاً یک آسیاب مداوم ایده آل است.
شرکت ایران اسپرسو ساز خواهان ارائه بهترین خدمات برای کسب رضایت شما مشتریان عزیز است.