قهوه با کیفیت
یک قهوه خوب یکی از آخرین تجملات واقعاً مقرون به صرفه است. شما نمی توانید با صرف کمی بیشتر یک نوشیدنی بسیار برتر بدست آورید. اما با قهوه، می توانید.
قهوه با کیفیت تاثیر بسزایی در ایجاد یک اسپرسو حرفه ایی را دارد ، شما میتوانید با تهیه یک دانه قهوه ایده آل به بهترین نوع ممکن اسپرسو خود را آماده کنید البته آسیاب بسیار مهم است.
قهوه را آسیاب کنید
نوع قهوه مورد استفاده شما اهمیت کمتری نسبت به استفاده از آسیاب دارد. قهوه آسیاب شده به سرعت کهنه می شود بعد از بیست و چهار ساعت متوجه تفاوت می شوید بنابراین اگر می توانید، روی یک آسیاب فرز سطحی سرمایه گذاری کنید حتما این کار را انجام دهید تا به نتیجه بهتر برسید . همه ما آسیاب فلفل سیاه و قرمز را در خانه عادی کرده ایم. وقت آن است که همین کار را برای قهوه انجام دهیم. آنچه را که نیاز دارید آسیاب کنید، و خوب است که چندین فنجان را همزمان آسیاب کنید. اما چه قهوه خود را آسیاب کنید یا آسیاب آماده بخرید، آنها را در یخچال نگهداری نکنید، فقط در جایی تاریک، خشک و بدون هوا نگهداری کنید.
درست کردن یک قهوه
همه افراد قادر به درست کردن یک قهوه عالی هستند. دستگاه های اسپرسو ساز این یک ابزار است، همانطور که چاقو هنگام پختن یک شام عالی است. کافهها ساده هستند.
باید همیشه قهوه را وزن کنید ، پانزد گرم قهوه آسیاب شده برای هر نفر تا دویست و پنجاه میلی لیتر آب ، برای اسپرسو های سبک تا متوسط، از آب مستقیم از روی جوش استفاده کنید. برای اسپرسو های تیره تر، بگذارید یک دقیقه یا بیشتر از روی جوش بماند.
ما در ایران اسپرسو ساز بهترین ها را برای شما یادآوری میکنیم برای رسیدن به بهترین ها با ما در ایران اسپرسو ساز همراه باشید.