تاریخچه قهوه
قهوه تا قرن پانزدهم در سرتاسر عربستان، در جاهایی مانند یمن، ترکیه، سوریه و ایران رایج بود. مردم قهوه سنتی عربی را در کافههای عمومی مینوشیدند و دم کردن آن را در خلوت خانههایشان آموختند. قهوه خانه های عرب بسیار اجتماعی بودند. مردم برای گفتگو، بازی شطرنج، تماشای اجراها و البته نوشیدن قهوه گرد هم می آمدند.
روش های دم کردن قهوه
روش های دم کردن از مکانی به مکان دیگر تغییر می کند. در خاورمیانه، کافه ها معمولاً دانه های خود را در محل برشته میکنند و درست جلوی چشم مشتری آسیاب میکنند. برای طعم، قهوه را اغلب با دارچین، زعفران یا میخک دم میکنند و برای ملایمتر شدن طعم، خرما، آجیل یا میوههای شیرین اغلب با آن سرو میشود.
به طور معمول، قهوه عربی هر بار سرو می شود و میزبان یا پیشخدمت تا زمانی که میهمان بیشتر بخواهد به پر کردن فنجان خالی ادامه می دهد.
سنت های مختلف در دست کردن قهوه
سنت های مختلفی نیز از کشوری به کشور دیگر وجود دارد. قهوه مصری معمولا در یک فنجان کوچک با لایه ای از فوم در بالای آن سرو می شود. قهوه لبنانی بدون کف است. در یمن دانه ها رنگ روشن تری تولید می شود.
این دانهها ملایمتر از دانه هایی هستند که در کشورهای دیگر رشد میکنند و اغلب با دارچین، زعفران یا هل آسیاب میشوند تا طعم تندتری داشته باشند.
در امارات متحده عربی، کافه های مدرن و پیچیدهای وجود دارد که از قهوههای ویژه از بهترین مزارع استفاده میکنند و با دقت برشته شدهاند. هدف یک قهوهخانه این است که مطمئن شود تمام جنبههای تجربه نوشیدن قهوه بینقص و به یاد ماندنی است، به همین دلیل است که محبوبیت مصرف قهوه در سالهای اخیر تقریباً دو برابر شده است.
عربستانیها قهوه را نمادی از مهماننوازی میدانند و هر میزبان یک فنجان قهوه به مهمانان پیشنهاد میکند که اغلب همراه با خرما های شیرین است. روش های سنتی برای سرو قهوه عربستان در رویدادهای اجتماعی وجود دارد. یا میزبان یا جوانترین فرد در مراسم، قوری قهوه را در دست چپ خود می گیرد.
شما خواهان هر شیوه و مدلی برای تهیه قهوه و اسپرسو باشید ما در ایران اسپرسو ساز روش ها را برای شما تشریع میکنیم. با هر وسیله و دستگاهی که بخواهید قهوه را برای خود و میهمانان خود تهیه کنید ما برای شما آموزش هایی داریم که میتواند برای شما کاربردی باشد. با ایران اسپرسو ساز به بهترین ها فکر کنید.