۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

تاریخچه قهوه در مناطق مختلف

Posted on اسفند 1, 1400
بدون دیدگاه

تاریخچه قهوه

قهوه تا قرن پانزدهم در سرتاسر عربستان، در جاهایی مانند یمن، ترکیه، سوریه و ایران رایج بود. مردم قهوه سنتی عربی را در کافه‌های عمومی می‌نوشیدند و دم کردن آن را در خلوت خانه‌هایشان آموختند. قهوه خانه های عرب بسیار اجتماعی بودند. مردم برای گفتگو، بازی شطرنج، تماشای اجراها و البته نوشیدن قهوه گرد هم می آمدند.

روش های دم کردن قهوه

روش های دم کردن از مکانی به مکان دیگر تغییر می کند. در خاورمیانه، کافه‌ ها معمولاً دانه های خود را در محل برشته می‌کنند و درست جلوی چشم مشتری آسیاب می‌کنند. برای طعم، قهوه را اغلب با دارچین، زعفران یا میخک دم می‌کنند و برای ملایم‌تر شدن طعم، خرما، آجیل یا میوه‌های شیرین اغلب با آن سرو می‌شود.

به طور معمول، قهوه عربی هر بار سرو می شود و میزبان یا پیشخدمت تا زمانی که میهمان بیشتر بخواهد به پر کردن فنجان خالی ادامه می دهد.

سنت های مختلف در دست کردن قهوه

سنت های مختلفی نیز از کشوری به کشور دیگر وجود دارد. قهوه مصری معمولا در یک فنجان کوچک با لایه ای از فوم در بالای آن سرو می شود. قهوه لبنانی بدون کف است. در یمن دانه ها رنگ روشن تری تولید می شود.

این دانه‌ها ملایم‌تر از دانه هایی هستند که در کشورهای دیگر رشد می‌کنند و اغلب با دارچین، زعفران یا هل آسیاب می‌شوند تا طعم تندتری داشته باشند.

در امارات متحده عربی، کافه‌ های مدرن و پیچیده‌ای وجود دارد که از قهوه‌های ویژه از بهترین مزارع استفاده می‌کنند و با دقت برشته شده‌اند. هدف یک قهوه‌خانه این است که مطمئن شود تمام جنبه‌های تجربه نوشیدن قهوه بی‌نقص و به یاد ماندنی است، به همین دلیل است که محبوبیت مصرف قهوه در سال‌های اخیر تقریباً دو برابر شده است.

عربستانی‌ها قهوه را نمادی از مهمان‌نوازی می‌دانند و هر میزبان یک فنجان قهوه به مهمانان پیشنهاد می‌کند که اغلب همراه با خرما های شیرین است. روش های سنتی برای سرو قهوه عربستان در رویدادهای اجتماعی وجود دارد. یا میزبان یا جوانترین فرد در مراسم، قوری قهوه را در دست چپ خود می گیرد.

شما خواهان هر شیوه و مدلی برای تهیه قهوه و اسپرسو باشید ما در ایران اسپرسو ساز روش ها را برای شما تشریع میکنیم. با هر وسیله و دستگاهی که بخواهید قهوه را برای خود و میهمانان خود تهیه کنید ما برای شما آموزش هایی داریم که میتواند برای شما کاربردی باشد. با ایران اسپرسو ساز به بهترین ها فکر کنید.

Post Views: 127
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز در شیراز, ایران اسپرسو ساز, تعمیر اسپرسو ساز, قهوه, قهوه اسپرسو ساز, قهوه سنتی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

1 × سه =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز اسفند 1, 1400
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز اسفند 1, 1400
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز اسفند 1, 1400
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز اسفند 1, 1400
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز اسفند 1, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما