آسیاب قهوه و رسیدن به کیفیت بالا
یکی از مهمترین فاکتورها این است که آیا شما از آسیاب قهوه درخواستی یا آسیاب های کاربردی استفاده می کنید. آسیاب بر اساس تقاضا قهوه را تنها در صورت نیاز آسیاب می کند و برای مدت زمان معینی آسیاب می شود تا میزان مناسب را بدست آورد.
چرا این موضوع اینقدر مهم است؟ آسیاب کردن در صورت نیاز بسیار مهم است زیرا شما برای نوشیدنی های اسپرسو به قهوه تازه نیاز دارید. البته شما برای همه نوشیدنی های قهوه ، به ویژه برای اسپرسو ، به قهوه آسیاب شده نیاز دارید.
اسپرسو ساز
اسپرسو حاوی کرم است که کف تشکیل شده از گازها و روغن است. قهوه تازه حاوی گازهای بیشتری است و این گازها برای ایجاد کرم مورد نیاز است. هنگامی که قهوه آسیاب می شود ، به سرعت گازها را آزاد می کند و تغییر خواهد کرد. هرچه قهوه تازه تر باشد ، گازهای بیشتری در قهوه آسیاب شده وجود دارد. گازها با فشار از قهوه آسیاب شده خارج شده و وارد مایع می شوند. روغن های موجود در قهوه لایه ای در اطراف حباب های گاز ایجاد می کنند و کف ایجاد می کنند که به آن کرم می گوییم.
قهوه تازه
قهوه تازه باعث ایجاد کرم بیشتر می شود. کرم همچنین به قهوه ای که استفاده می شود بستگی دارد و روش برشته شدن روی کرم نیز تأثیر زیادی دارد. قهوه های بو داده سبک تر نسبت به قهوه های تفت تیره حاوی گازها و روغن های کمتری هستند. کرم مهم است زیرا حاوی عطرهای زیادی است و به بافت نوشیدنی می افزاید. بنابراین بسیار مهم است که برای هر نوشیدنی تازه خرد کنید.
ما در گروه قهوه سازان امیر آسا بهترین روش های آسیاب قهوه را برای بدست آوردن تا بهترین انواع قهوه ها را با روش های مختلف انچام می دهیم.