سیر تکاملی مکانیزم دستگاه های اسپرسوساز:
اسپرسوساز ها روز به روز تکامل پیدا می کنند که می توان مکانیزم آن ها را در چهار گروه دسته بندی کرد:
- نیرو بخار
- نیرو پمپ
- نیرو اهرم
- نیرو هوا پمپ
قسمت های مختلف دستگاه اسپرسوساز:
ماشین های اسپرسوساز از تک گروپ تا شش گروپ ساخته می شوند.
گروپ هد:
گروپ هد یا گروپ قسمتی از ماشین اسپرسوساز است که برای عصاره گیری، پرتافیلتر به آن متصل می شود و آب از طریق سوراخ های گروپ، به طور یکسان بر پودر قهوه کوبیده شده پرتافیلتر می ریزد.
پرتافیلتر:
قسمتی از دستگاه است که به سر گروپ متصل می شود. سبد درون پرتافیلتر قرار می گیرد.
سبد پرتافیلتر:
این سبد در پرتافیلتر قرار می گیرد و محل ریختن و کوبیدن پودر قهوه است که در دو مدل تک شات و دو شات می باشد.
نازل بخار:
این نازل قابلیت ایجاد بخار دارد. معمولا برای کف دادن یا ایجاد فوم شیر استفاده می شود.
پرتافیلترها سه مدل دارند:
- پرتافیلتر یک نازل
- پرتافیلتر دو نازل
- پرتافیلتر بدون نازل
یکی از دلایل بدون نازل بودن پرتافیلترها میتواند تماس کمتر اسپرسو با فلز باشد.
انواع برندهای اسپرسوساز:
برندهای مختلفی در دنیا دستگاه اسپرسوساز تولید می کنند که بعضی از آن ها خانگی اند، برندهایی چون:
- دلونگی
- فیلیپس
- کنوود
- گوسونیک
- و …
دیگر برندها اسپرسوسازهای حرفه ای هستند برندهایی چون: گاستروبک، لامارزوکو، چیمبالی، سیمونلی، بتزرا، آستوریا و … که بیشتر در کافی شاپ ها مورد استفاده قرار می گیرند.
ایران اسپرسوساز با ارائه بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز بهترین ها را برای شما می خواهد. با ایران اسپرسوساز همراه باشید تا به فنجان قهوه مورد علاقه خود دست یابید، هدف ما رساندن شما به بهترین هاست.