۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

ایران اسپرسو ساز و کسب اطلاعات در مورد قهوه ها و اسپرسو ساز ها

Posted on بهمن 14, 1400
بدون دیدگاه

پایه اسپرسو

اگر فکر می کنید به نوعی دانه قهوه اشاره دارد، دوباره فکر کنید. این در واقع یک روش تهیه قهوه است و اولین بار در قرن نوزدهم در ایتالیا توسعه یافت. از آنجایی که تهیه قهوه دم کرده می تواند تا پنج دقیقه طول بکشد، دوستداران قهوه به دنبال راهی برای کوتاه کردن زمان بین سفارش و نوشیدن بودند. مدتی طول کشید تا دستگاه ها در سهولت استفاده و طعم قهوه تولید شده بهبود پیدا کنند.

قهوه

قهوه در اشکال مختلفی وجود دارد، اما قبل از اینکه دم نوش شما با یک نوشیدنی مخلوط شود، فرآیند بو دادن را طی می کند که می تواند به طور قابل توجهی بر طعم آن تأثیر بگذارد. برای برخی از مصرف کنندگان قهوه، تفاوت بین رست روشن و برشته تیره بیش از یک ترجیح طعم است.

چه یک مشتاق به قهوه باشید و چه صرفاً می‌خواهید درباره انواع مختلف رست‌ها اطلاعات بیشتری کسب کنید، ما این راهنمای مفید برشته‌ شده روشن در مقابل رست تیره را ایجاد کرده‌ایم تا هر آنچه را که باید بدانید را به شما بگوییم.

دانه های قهوه با جذب گرما در طول فرآیند برشته شدن شروع به تیره شدن می کنند. اگرچه دانه های مناطق مختلف دارای ترکیبات شیمیایی متفاوتی هستند، اما رنگ آنها در هنگام برشته شدن کمی متفاوت است. سایه قهوه‌ای تولید شده یک ویژگی رایج است که برای دسته‌ بندی قهوه‌های روست روشن، متوسط، متوسط تاریک و تیره استفاده می‌شود. سپس این دسته‌ها با نام‌های مختلف شناسایی می‌شوند.

ویژگی های قهوه برشته شده سبک

دانه های قهوه برشته روشن رنگ قهوه ای روشن دارند و روی سطح خود روغن نخواهند داشت زیرا به اندازه کافی برشته نشده اند تا روغن ها به سطح برسند. آنها بوی میوه ای و علفی خواهند داشت و طعم منشا آنها مشخص تر خواهد بود. دانه ها زمانی که شروع به قهوه‌ای شدن متوسط می‌کنند، برشته‌ای متوسط در نظر گرفته می‌شوند، در این مرحله طعم شیرین‌تری خواهند داشت و به سطح متعادلی از عطر، اسیدیته و طعم می‌رسند.

ما در ایران اسپرسو ساز همواره در تلاشیم بهترین نوع های قهوه ها و راه های شناخت یک قهوه عالی و بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را برای شما به اشتراک بگذاریم. هدف ما کسب رضایت شما مشتریان میباشد.

Post Views: 633
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز خانگی, اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک, انواع اسپرسو ساز, ایران اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

2 × 1 =

نوشته‌های تازه

  • تعمیرگاه تخصصی دستگاه اسپرسوساز در شیراز اردیبهشت 27, 1404
  • مقایسه دستگاه‌های اسپرسو: دلیونگی، فیلیپس و جورا دی 20, 1403
  • ایران اسپرسوساز: مرجع تخصصی دستگاه‌های اسپرسو در ایران دی 17, 1403
  • اسپرسوسازهایی که حرفه‌ای‌ها انتخاب می‌کنن دی 15, 1403
  • اسپرسوساز خوب، حال خوب، روز خوب! دی 13, 1403

دسته‌ها

  • اخبار (627)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲  ۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

آدرس:

شیراز ، بلوار شهید بهشتی(سیاحتگر) ، کوچه۴۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما