پایه اسپرسو
اگر فکر می کنید به نوعی دانه قهوه اشاره دارد، دوباره فکر کنید. این در واقع یک روش تهیه قهوه است و اولین بار در قرن نوزدهم در ایتالیا توسعه یافت. از آنجایی که تهیه قهوه دم کرده می تواند تا پنج دقیقه طول بکشد، دوستداران قهوه به دنبال راهی برای کوتاه کردن زمان بین سفارش و نوشیدن بودند. مدتی طول کشید تا دستگاه ها در سهولت استفاده و طعم قهوه تولید شده بهبود پیدا کنند.
قهوه
قهوه در اشکال مختلفی وجود دارد، اما قبل از اینکه دم نوش شما با یک نوشیدنی مخلوط شود، فرآیند بو دادن را طی می کند که می تواند به طور قابل توجهی بر طعم آن تأثیر بگذارد. برای برخی از مصرف کنندگان قهوه، تفاوت بین رست روشن و برشته تیره بیش از یک ترجیح طعم است.
چه یک مشتاق به قهوه باشید و چه صرفاً میخواهید درباره انواع مختلف رستها اطلاعات بیشتری کسب کنید، ما این راهنمای مفید برشته شده روشن در مقابل رست تیره را ایجاد کردهایم تا هر آنچه را که باید بدانید را به شما بگوییم.
دانه های قهوه با جذب گرما در طول فرآیند برشته شدن شروع به تیره شدن می کنند. اگرچه دانه های مناطق مختلف دارای ترکیبات شیمیایی متفاوتی هستند، اما رنگ آنها در هنگام برشته شدن کمی متفاوت است. سایه قهوهای تولید شده یک ویژگی رایج است که برای دسته بندی قهوههای روست روشن، متوسط، متوسط تاریک و تیره استفاده میشود. سپس این دستهها با نامهای مختلف شناسایی میشوند.
ویژگی های قهوه برشته شده سبک
دانه های قهوه برشته روشن رنگ قهوه ای روشن دارند و روی سطح خود روغن نخواهند داشت زیرا به اندازه کافی برشته نشده اند تا روغن ها به سطح برسند. آنها بوی میوه ای و علفی خواهند داشت و طعم منشا آنها مشخص تر خواهد بود. دانه ها زمانی که شروع به قهوهای شدن متوسط میکنند، برشتهای متوسط در نظر گرفته میشوند، در این مرحله طعم شیرینتری خواهند داشت و به سطح متعادلی از عطر، اسیدیته و طعم میرسند.
ما در ایران اسپرسو ساز همواره در تلاشیم بهترین نوع های قهوه ها و راه های شناخت یک قهوه عالی و بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را برای شما به اشتراک بگذاریم. هدف ما کسب رضایت شما مشتریان میباشد.