علاقمندان به قهوه
برای علاقه مندان به کافئین، دم کردن روزانه قهوه یک مراسم صبحگاهی است که مشتاقانه منتظر آن هستند. دستگاه اسپرسو ساز در خانه به شما این امکان را می دهد تا بازدیدهای کافی شاپ خود را کاهش داده و خودتان یک اسپرسو غلیظ ، پیچیده و با طعم بالا تهیه کنید. دستگاه های اسپرسوساز قیمت بالایی دارند، بنابراین قبل از خرید باید از نیازهای خود آگاه باشید.
راهنمای ماشینهای اسپرسو سازی تجاری
انتظارات روزانه کمتر از آن چیزی است که مشتریان روی لاته صبحانه ، کاپوچینو یا رسترتو سه گانه خود قرار می دهند. سرو این اقلام می تواند در واقع یک سرمایه گذاری پرسود باشد، اما هر کسب و کاری که می خواهد وارد بازار شود، توصیه می شود که این نوشیدنی ها را به همان اندازه که مشتریان خود جدی می گیرند، جدی بگیرند.
قهوه ساز تجاری جدید شما احتمالاً یکی از پیچیده ترین تجهیزات موجود در مجموعه شما خواهد بود ، بنابراین انتخاب یک دستگاه جدید می تواند کمی دلهره آور باشد. هنگامی که چند مفهوم اساسی را درک کردید و چند اصطلاح جدید را به دایره لغات خود اضافه کردید، در راه رسیدن به یک عکس عالی خواهید بود.
عوامل زیادی در دم کردن اسپرسو دخیل هستند که از درشتی آسیاب شروع می شود. مگر اینکه از قهوه از قبل آسیاب شده استفاده شود، دانه ها باید با استفاده از آسیاب قهوه مناسب تا حد مطلوب آسیاب شوند.
سپس تفاله ها باید در پورتا فیلتر دستگاه ریخته شود، قطعه قابل جابجایی با دسته و دهانه ای که از طریق آن اسپرسوی دم شده جریان می یابد. سپس باید به چگالی مناسب چسبانده شود و به سرگروه، مخزن متصل دائمی که از طریق آن آب به سمت پرتافیلتر جریان مییابد، نصب شود. آبی که برای دم کردن قهوه استفاده می شود باید در فشار و دمای خاصی باشد. همه این عوامل در دستیابی به یک عکس رضایت بخش و متعادل نقش دارند – عکسی که خیلی تلخ یا خیلی ترش نباشد.
ایران اسپرسو ساز همراه همیشگی شما برای انتخاب یک دستگاه اسپرسو ساز عالی است. از حمایت های شما کمال تشکر را داریم.