راهنمای ماشین های اسپرسوساز تجاری
انتظارات روزانه کمتری از آنهایی است که مشتریان از لاته صبحگاهی، کاپوچینو، یا سه گانه رستتو می گیرند. سرو این اقلام می تواند در واقع یک سرمایه گذاری پر سود باشد، اما هر کسب و کاری که می خواهد وارد بازار شود، توصیه می شود که این نوشیدنی ها را به همان اندازه که مشتریان خود جدی می گیرند، جدی بگیرند.
قهوه ساز تجاری جدید شما احتمالاً یکی از تجهیزات پیچیده تر در مجموعه شما خواهد بود، بنابراین انتخاب یک قهوه ساز جدید می تواند کمی دلهره آور باشد. هنگامی که چند مفهوم اساسی را درک کردید و چند اصطلاح جدید را به دایره لغات خود اضافه کردید، در راه رسیدن به یک عکس عالی خواهید بود.
دم کردن یک اسپرسو
ما در ایران اسپرسو ساز پس از سال ها کسب تجربه تمامی موارد مربوط به دستگاه های اسپرسو ساز آگاهی داریم.
ما در ایران اسپرسوساز میدانیم عوامل زیادی در دم کردن اسپرسو دخیل هستند که از درشتی آسیاب شروع می شود. مگر اینکه از قهوه از قبل آسیاب شده استفاده شود، دانه ها باید با استفاده از آسیاب قهوه مناسب تا حد مطلوب آسیاب شوند.
سپس تفاله ها باید در پورتافیلتر دستگاه ریخته شود، قطعه قابل جابجایی با دسته و دهانه ای که از طریق آن اسپرسوی دم شده جریان می یابد. سپس باید به چگالی مناسب چسبانده شود و به سر گروه، مخزن متصل دائمی که از طریق آن آب به سمت پرتافیلتر جریان دارد، نصب شود. آبی که برای دم کردن قهوه استفاده می شود باید در فشار و دمای خاصی باشد. همه این عوامل در دستیابی به یک عکس رضایت بخش و متعادل نقش دارند ضربه ای که خیلی تلخ یا خیلی ترش نباشد.
هدف ما در گروه صنعتی ایران اسپرسو ساز کسب رضایت مشتریان به ارائه بهترین خدمات است. ما بهترین خدمات را برای شما ارائه خواهیم داد.