روش های مختلف تهیه قهوه
این روزها، با روش های بسیار مختلف برای تهیه قهوه در خانه، حتی قبل از شروع کار می توانید احساس خستگی کنید. ما اینجا هستیم تا آن را برای شما ساده تر کنیم. از پایه اصلی سنتی قهوه درست کردن تا استفاده از دستگاه های اسپرسو ساز، روش های مختلف برای تهیه قهوه را تجزیه و تحلیل میکنیم، و کیفیت هر فنجان تمام شده و تکه های فنی مورد نیاز هر روش را برجسته میکنیم. با شناسایی نوع قهوه ای که به دنبال آن هستید و میزان کاری که می خواهید انجام دهید، می توانید راه خود را به سمت روش دم کردن دلخواه خود طی کنید.
تفاوت بین روش های دم کردن قهوه
تنها چیزی که برای تهیه قهوه نیاز دارید قهوه آسیاب شده، آب و فیلتر است. اما برای درک تفاوت های بین روش های دم کردن قهوه، از ابتدا تا انتها، به متغیرهای زیر نگاه میکنیم: بافت یا حس نوشیدنی تمام شده (یا «چرا آن را دوست داریم»؛ مواد فیلتر، فرآیند دم کردن، و نکات مربوط به اندازه آسیاب (یا نحوه عملکرد آن)؛ و ذهنیت ایده آل و تجربه قبلی قهوه ساز خانگی همگی برای شما در مقاله های متعددی در ایران اسپرسو ساز برسی میشود.
نکاتی در مورد آسیاب
برای قطره چکان های تک فنجانی، اندازه آسیاب متوسط به اندازه درشتی نمک دریا بهینه است. زمان استخراج بازه زمانی از اولین ریختن تا آخرین بار باید کمتر از سه دقیقه طول بکشد تا متعادل ترین طعم ها به دست آید. اندازه آسیاب به مقدار قهوه ای که استفاده می کنید بستگی دارد. اگر بیش از دو وعده مصرف کنید، می خواهید اندازه آسیاب کمی درشت تر از قطره چکان تک فنجانی باشد، در غیر این صورت، آب قهوه را بیش از حد استخراج می کند و در نتیجه تلخی ایجاد می کند.
تمامی نکاتی که برای ایجاد و تهیه یک دستگاه اسپرسو ساز نیاز است را در ایران اسپرسو ساز خواهید یافت. دلیل همه تلاش ما این است که شما به بهترین ها دسترسی داشته باشید.