قهوه سازهای اتوماتیک
میتوانید با بهترین دانهها و بهترین قهوهساز شروع کنید، اما اگر از نسبت مناسب قهوه به آب نیز استفاده نکنید، این انتخابها اهمیتی نخواهد داشت (چند مدلی که ما آزمایش کردیم قهوه ناکافی یا حتی بدتر است). به سادگی سبدهای کوچکی داشته باشید که به اندازه کافی قهوه آسیاب شده را برای مقدار آبی که مخزن آن می تواند در خود نگه دارد، در خود جای دهد. برای یک فنجان ایده آل، گروه ایران اسپرسوسازهشت تا یازده گرم (حدود دو قاشق غذاخوری قهوه با آسیاب متوسط) در هر شش اونس آب را توصیه می کند.
قهوه سازهای هوشمند
آیا می خواهید با برنامه ای که به شما امکان می دهد دستگاه را از طریق تلفن هوشمند یا تبلت با استفاده از Wi-Fi روشن کنید، به یک قهوه ساز “هوشمند” ارتقا دهید؟ راحتی دم کردن قهوه را قبل از بلند شدن از رختخواب تصور کنید. همچنین میتوانید برای راهاندازی دستگاه با استفاده از دستورات صوتی، به دستگاههای قهوه ساز هوشمند امر بفرمایید. دستگاه قهوه هوشمندی که ما آزمایش کردیم، علاقه مندان به قهوه را تشویق میکند تا نحوه عملکرد آن را سفارشی کنند.
قهوه سازهای دستی
زیبایی قهوه سازهای دستی این است که ارزان، قابل حمل و نقل هستند و به مرور زمان به راحتی قابل تسلط هستند. طرفداران قهوه سازهای دستی را به دلیل دم کردن کامل و طراحی ساده برای استفاده، دوست دارند. علاقه مندان به قهوه همچنین عاشق دستگاه های دم کردن دستی هستند، زیرا به شما امکان می دهند دمای آب و زمان دم کشیدن را کنترل کنید – هر دو کلید یک فنجان خوب هستند.
قهوه ساز اجاق گاز
موکا پات ها قهوه سازهای کوچک و ارزان قیمتی هستند که از فشار بخار برای فشار دادن آب داغ از محفظه پایینی به بالا از طریق تفاله قهوه استفاده می کنند. این فشار برای استخراج واقعی اسپرسو به اندازه کافی بالا نیست، اما قهوه ای که آنها درست می کنند قوی تر و پیچیده تر از هر چیزی است که در دستگاه قطره ای دم می شود.
دستگاه اسپرسوساز
اول از همه، یک دستگاه اسپرسوساز باید اسپرسو را به همان خوبی که یک باریستا می تواند تولید کند، تولید کند، و شما باید بتوانید قدرت و اندازه دم را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید. دوم، استفاده از دستگاه باید آسان و نگهداری آن نسبتاً ساده باشد. دم کردن یک یا دو نوشیدنی نباید باعث آشفتگی زیادی شود، زمان زیادی طول بکشد یا برای یک صبح شلوغ هفته نیاز به سر و صدا دلسرد کننده داشته باشد.
اسپرسو سازهای دستی
اسپرسو زمانی تولید میشود که فشار بالا آب داغ را از طریق قهوه آسیاب شده وارد میکند و به سرعت طعم آن را استخراج میکند. هنگامی که به درستی انجام شود، نتیجه یک فنجان قهوه داغ و غنی است که جوهر دانه قهوه را به تصویر می کشد. اگرچه سازندگان دستی به طور بالقوه آنقدر قدرتمند نیستند، اما سازندگان دستی جایگزین های قابل حمل، سبک و با استفاده آسان برای ماشین های الکتریکی گران قیمت هستند و اسپرسوهای مورد علاقه ما را تولید می کنند.
در ایران اسپرسوساز بهترین دستگاه های قهوه ساز آماده شده است. هدف ما جلب رضایت شماست.