قهوه ترک
شاید در مورد قهوه ترک شنیده باشید اما آیا می دانستید که قهوه ترک انواع مختلفی دارد؟ اگر احساس کنجکاوی می کنید، پس باید این طعم های بی نظیر را امتحان کنید. قهوه جایگاه ویژه ای در قلب و زندگی روزمره مردم دارد. قهوه ترک یک نوشیدنی بی چون و چرا برای هر بحث داغ و اولین چیزی است که بعد از یک روز کاری سخت مصرف می شود. هنگام بازدید از دوستان و خانواده، قهوه ترک همیشه بخشی از مهمانی است.
قهوه ترک در کانون توجه
چیزی که قهوه ترک را از سایر قهوه متمایز می کند، دانه های ریز آسیاب شده آن است. تکنیک دم کردن نیز منحصر به فرد است زیرا تفاله های قهوه در فنجان باقی می ماند. قهوه ترک را با یک لیوان آب و یک تکه شکلات تلخ کنار آن سرو می کنند. هدف آب بیدار کردن و تازه کردن حس چشایی شماست، بنابراین می توانید از طعم قهوه لذت بیشتری ببرید.
قهوه تلخ
کلمه تلخ یک کلمه در زبان فارسی است، بنابراین حدس زدن اینکه قهوه تلخ ترک کمی قوی تر از قهوه کلاسیک ترک است سخت نیست. طرز تهیه قهوه تلخ ترک کاملاً مانند قهوه کلاسیک ترک است، اما اگر می خواهید یک فنجان قهوه تلخ ترک دم کنید، حداقل به دو نفر نیاز دارید: یکی برای هم زدن آب، دیگری برای ریختن دانه های آسیاب شده قهوه در قابلمه در حالی که آب در حال هم زدن است. قهوه تلخ ترک در قابلمه ای نسبتا بزرگتر از قهوه جوش سنتی با قاشق بلند آماده می شود.
دیبک
دیبک یک کلمه ترکی است دیبک در زبان فارسی به معنای هاون یا هونگ (ظرف فلزی استوانهای که در ان چیزی می کوبند) است. تمام مواد موجود در قهوه ترک با دست و با هاون آسیاب می شود. کل طعم دانه های قهوه پس از خرد شدن با هاون تغییر می کند. دیبک از قهوه کلاسیک ترک غلیظتر است و در حین دم به جای آب سرد باید آب داغ اضافه کنید.
ترفند جالب: قهوه ترک با شیر
اگر اهل ماجراجویی هستید و فکر می کنید قهوه ترک برای شما خیلی مناسب است، می توانید آن را به جای آب با شیر دم کنید. شیر طعم لطیفتری به آن میدهد و اگر شیرینی دوست دارید، میتوانید نوشیدنی مورد علاقه بعدی خود را با کمی شکر اضافه شده به فنجان قهوه ترک خود سرو کنید.
در ایران اسپرسوساز بهترین و با کیفیت ترین قهوه ها را می توانید پیدا کنید.