روش های دم کردن قهوه
انواع قهوه بسته به روش دم کردن متفاوت است. روش های دم کردن قهوه شامل فشار زیاد با دستگاه قهوه ساز، مخلوط کردن و جوشاندن می شود. رایج ترین قهوه سازها عبارتند از: دستگاه های قهوه ساز قطره ای، دستگاه های اسپرسوساز، دستگاه های آبجوش سازی و فرنچ پرس.
قهوه قطره ای
قهوه قطره ای به قهوه ای گفته می شود که در دستگاه قطره چکان اتوماتیک تهیه می شود. طعم قهوه قطره ای ملایم و ساده است، بنابراین در مقایسه با انواع دیگر قهوه، پیچیدگی خاصی ندارد. قهوه قطره ای با روش فیلتراسیون (جداسازی مواد بر اساس کیفیت) تهیه می شود که در آن آب داغ به آرامی روی پودر قهوه در یک سبد فیلتر ریخته می شود. قهوه قطره ای محبوب است زیرا دم کردن آن به حداقل تلاش یا دانش نیاز دارد و می توانید آن را به راحتی درست کنید.
قهوه پور اور
قهوه پور اور قهوه ای است که با قهوه سازهای دستی مختلف تهیه می شود. قهوه پور اور طعمی تمیز و ترد با طعم های پیچیده دارد. قهوه پور اور نیز با روش فیلتراسیون تهیه می شود، اما برخلاف قهوه قطره ای، فرآیند کاملا دستی است. این سطحی از کنترل را فراهم می کند که به نشان دادن طعم های پیچیده کمک می کند.
اسپرسو
اسپرسو فقط به قهوه ای گفته می شود که در دستگاه اسپرسوساز درست می شود. قهوه اسپرسو باید با فشار نه بار، با زمان استخراج بین بیست تا سی ثانیه دم شود. اسپرسو یک روش دم کردن فشار است که در آن آب گرم از طریق قهوه ریز آسیاب شده عبور میکند. اسپرسو طعم قوی و غلیظی دارد.
قهوه سرد
قهوه سرد با اکثر انواع قهوه دیگر متفاوت است. دم نوش سرد با آب سرد به جای گرم تهیه می شود و طعمی ملایم و شیرین با اسیدیته بسیار کم دارد. این نوع قهوه با روش غوطه وری در آب دم می شود، جایی که تفاله های قهوه را به مدت هجده تا بیست و چهار ساعت در آب سرد قرار می گیرند. برای قهوه سرد دم به قهوه ساز خاصی نیاز نیست و مردم اغلب آن را در شیشه مزون دم می کنند.
ایران اسپرسوساز با تامین بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز سلامتی شمار می خواهد. با ما همراه باشید تا از جدیدترین قهوه ساز ها و اسپرسوساز ها با خبر باشید.