فشار در دستگاه های اسپرسو ساز
یکی از ویژگیهایی که در دستگاه های اسپرسو ساز مورد توجه قرار میگیرد فشار است، زیرا مقدار فشاری که آب از تفاله های قهوه عبور میکند بخش مهمی از فرآیند تهیه اسپرسو است. اگر فشاری را در دم کردن خود وارد نمی کنید، در اصل فقط قهوه یا اسپرسو بی کیفیت درست می کنید. نه بار فشار بهینه برای اسپرسو است، این واقعیت را می توان با کشیدن یک سری ضربات، شروع از سه بار فشار و افزایش تدریجی فشار نشان داد. با هر شلیک بیشتر طعم دهنده ها متوجه میشوند که طعم اسپرسو با هر بار بالا رفتن تا زمانی که به نه بار میرسد بهتر میشود، زیرا با بالا رفتن فشار، آب سریع تر و سریعتر از تفالههای قهوهای که در کیسه اسپرسو است عبور میکند. اما هنگامی که فشار به بالای نه بار میرود، آب شروع به فشرده سازی تفاله های قهوه در پاکت میکند، که سرعت جریان آب در داخل پاکت را کاهش میدهد و در نتیجه طعم اسپرسو بدتر میشود.درک این تنظیم فشار بهینه مهم است زیرا بسیاری از ماشینهایی که ما آزمایش کردیم دارای پروفایلهای فشار متنوعی بودند.
دمای آب
روشی که می توان در مورد دمای آب و استخراج آن فکر کرد این است که آب گرمتر سریعتر از قهوه بیشتر می کشد، در حالی که آب سردتر طعم قهوه را کندتر می کشد. قهوه ای که با آب بسیار داغ دم می شود را می توان بیش از حد استخراج کرد و رقیق کرد در حالی که قهوه ای که با آب سردتر دم کرده می تواند کم عصاره و ترش باشد. و همانطور که خواهید دید، بسیاری از ماشینهای ما نمیتوانستند دمای ثابتی داشته باشند برخی از ماشین های دستی به سرعت دما را از دست دادند در حالی که برخی از ماشینهای الکتریکی ارزان تر بسته به نحوه استفاده از آنها به سرعت دما را تغییر دادند.
ما در ایران اسپرسو ساز با ارزش ترین اطلاعات را برای شما به ارمغان می آوریم ، با ما به بهترین ها فکر کنید.