اطلاعات کاربردی در ایران اسپرسو ساز
ساده ترین راه برای دم کردن قهوه خوب در خانه، شروع با دانه های خوب است. چه در حال خرید قهوه از خواربار فروشی، یک کافی شاپ یا مستقیماً از یک روستر هستید، باید بدانید که در یک کیسه قهوه به دنبال چه چیزی باشید. و این می تواند گیج کننده باشد. اما ناراحت نباش ما تمام این اطلاعات را تقطیر کردهایم و دقیقاً آنچه را که برای خرید بهترین دانه قهوه نیاز دارید به شما تحویل دادهایم.
آسیاب قهوه
بیایید با صحبت در مورد فلفل سیاه شروع کنیم. می دانید که فلفل تازه آسیاب شده بهتر از فلفل از قبل آسیاب شده است، درست است؟ خب، همین نظریه در مورد دانه های قهوه نیز صدق می کند. شما باید دانه های قهوه خود را کامل بخرید و درست قبل از دم کردن آن ها را آسیاب کنید.
این بدان معناست که قهوه از قبل آسیاب شده وقتی در بسته بندی در قفسه فروشگاه مواد غذایی برای هفته ها، ماه ها یا سال ها قرار می گیرد، طعم خود را از دست می دهد. تغییر حالت از پیش آسیاب شده به دانه کامل، طعم، عطر و انرژی بیشتری را در فنجان شما می گذارد، که دقیقاً همان چیزی است که ما اول صبح می خواهیم. شما نباید دانه های قهوه کامل را از بشکه های باز بزرگ در فروشگاه مواد غذایی خود بخرید، آنهایی که در معرض اکسیژن و اشعه ماوراء بنفش و دست قرار گرفته اند.دو چیز مهمی هستند که همیشه باید در یک کیسه قهوه به دنبال آنها باشید.
تاریخ برشته شدن مهم ترین اطلاعات روی کیسه قهوه است. شما دانه هایی می خواهید که بیش از دو هفته پیش برشته نشده باشند. پس از عبور از آن مرحله، شروع به از دست دادن طعم می کنند.
اگر نمی توانید تاریخ را پیدا کنید؟ این به این دلیل است که افرادی که قهوه را درست میکنند نمیخواهند که بدانید دانهها چه زمانی برشته شدهاند. این ظاهر خوبی نیست، و شما قطعا باید آن دانه ها را دوباره در قفسه قرار دهید.
رسالت ما در رسیدن شما به بهترین دانه های قهوه و رسیدن به بهترین نوشیدنی ممکن است.