اساس اسپرسو
اسپرسو یک اصل اساسی فرهنگ قهوه است نتیجه ای عالی و خوشمزه از دم کردن قهوه تحت فشار با آب داغ، که مشخصاً با کرم مخملی پوشانده شده است.
این اساس اکثر قهوه خانه های کلاسیک از جمله کاپوچینو، لاته، موکا، آمریکایی و غیره را تشکیل می دهد. اسپرسوسازهای سنتی از مکانیزم پمپ برای عبور دادن آب تقریباً در حال جوش از میان تفاله های قهوه فشرده با فشار حدود پانزده بار استفاده می کنند و اکنون میزبانی برای دستیابی به قهوه سبک باریستا در مقیاس کمتر صنعتی در آشپزخانه شما وجود دارد.
نیمه خودکار
این نوع دارای دکمه ای برای فعال کردن پمپ است، اما به شما امکان می دهد قسمت های دیگر فرآیند را سفارشی کنید، مانند آسیاب کردن قهوه یا فیلتری که استفاده می کنید.
اتوماتیک
این ماشین ها بسیار شبیه به مدل های نیمه اتوماتیک هستند اما دارای آسیاب های داخلی هستند.
به طور معمول، شیر را خودتان با استفاده از میله بخار دستگاه کف می کنید.
تمام اتوماتیک
گاهی اوقات این دستگاه اسپرسوساز فوق اتوماتیک نامیده می شود، همه چیز را برای شما انجام می دهد. فقط قهوه کامل و شیر را اضافه کنید و روی یک دکمه ضربه بزنید. ماشین بقیه کارها را انجام می دهد.
اگر واقعاً از علاقه مندان به اسپرسو هستید و زمان و علاقه لازم را برای تهیه اسپرسو طبق روش سنتی در خانه دارید، دستگاه دستی یا نیمه اتوماتیک را انتخاب کنید.
اگر می خواهید یک اسپرسوی سنتی دم کنید بدون اینکه خودتان آن را تهیه کنید، یک دستگاه تمام اتوماتیک را در نظر بگیرید.
ما در گروه ایران اسپرسو ساز همراه با آموزش ها و ارائه دستگاه ها و قطعات جانبی دستگاه های اسپرسو ساز را در انواع مختلف و طیف وسیعی از مدل های مختلف تعمیر و سرویس و نگهداری میکنیم. هدف ما کسب رضایت مشتریان است.