۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد خرید شما افزوده شد.

اصل و اساس اسپرسو ساز

Posted on دی 13, 1400
بدون دیدگاه

اساس اسپرسو

اسپرسو یک اصل اساسی فرهنگ قهوه است  نتیجه ای عالی و خوشمزه از دم کردن قهوه تحت فشار با آب داغ، که مشخصاً با کرم مخملی پوشانده شده است.

این اساس اکثر قهوه خانه های کلاسیک از جمله کاپوچینو، لاته، موکا، آمریکایی و غیره را تشکیل می دهد. اسپرسوسازهای سنتی از مکانیزم پمپ برای عبور دادن آب تقریباً در حال جوش از میان تفاله های قهوه فشرده با فشار حدود پانزده بار استفاده می کنند و اکنون میزبانی برای دستیابی به قهوه سبک باریستا در مقیاس کمتر صنعتی در آشپزخانه شما وجود دارد.

نیمه خودکار

این نوع دارای دکمه ای برای فعال کردن پمپ است، اما به شما امکان می دهد قسمت های دیگر فرآیند را سفارشی کنید، مانند آسیاب کردن قهوه یا فیلتری که استفاده می کنید.

اتوماتیک

این ماشین ها بسیار شبیه به مدل های نیمه اتوماتیک هستند اما دارای آسیاب های داخلی هستند.

به طور معمول، شیر را خودتان با استفاده از میله بخار دستگاه کف می کنید.

تمام اتوماتیک

گاهی اوقات این دستگاه اسپرسوساز فوق اتوماتیک نامیده می شود، همه چیز را برای شما انجام می دهد. فقط قهوه کامل و شیر را اضافه کنید و روی یک دکمه ضربه بزنید. ماشین بقیه کارها را انجام می دهد.

اگر واقعاً از علاقه مندان به اسپرسو هستید و زمان و علاقه لازم را برای تهیه اسپرسو طبق روش سنتی در خانه دارید، دستگاه دستی یا نیمه اتوماتیک را انتخاب کنید.

اگر می خواهید یک اسپرسوی سنتی دم کنید بدون اینکه خودتان آن را تهیه کنید، یک دستگاه تمام اتوماتیک را در نظر بگیرید.

ما در گروه ایران اسپرسو ساز همراه با آموزش ها و ارائه دستگاه ها و قطعات جانبی دستگاه های اسپرسو ساز را در انواع مختلف و طیف وسیعی از مدل های مختلف تعمیر و سرویس و نگهداری میکنیم. هدف ما کسب رضایت مشتریان است.

Post Views: 314
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز خانگی, انواع اسپرسو ساز, ایران اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز, دستگاه اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

18 − 7 =

نوشته‌های تازه

  • بررسی گونه‌ های مختلف قطعات دستگاه اسپرسوساز و نقش آن‌ ها در تهیه قهوه دی 13, 1400
  • معرفی انواع قهوه سازهای دستی دی 13, 1400
  • اسپرسوساز نیمه اتومات: ترکیبی از سهولت و کیفیت در تهیه قهوه اسپرسو دی 13, 1400
  • اسپرسوساز خانگی مدل گاستروبک دی 13, 1400
  • اسپرسوسازهای تمام اتوماتیک: عملکرد، ویژگی‌ها و مزایا دی 13, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (389)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما