سلیقه ها و طعم های اسپرسو
ما همه مصرف کنندگان قهوه را تشویق می کنیم که دسته خود را هر طور که می خواهند دم کنند، اما مواردی وجود دارد که در آن دانه های قهوه بو داده تیره بیشتر در تهیه نوشیدنی استفاده می شود. اگر وارد کافه محلی خود شوید، احتمالاً باریستاها را خواهید دید که اسپرسو و سایر نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو را با دانه های رست تیره آماده میکنند.
اسیدیته کاهش یافته دانه های قهوه برشته شده تیره به خوبی با نوشیدنی هایی که شامل شیر یا خامه هستند جفت می شود. البته، میتوانید از یک فنجان دانه های قهوه برشته شده تیره نیز لذت ببرید.
چه زمانی باید قهوه برشته تیره را انتخاب کنید؟
اگر یک نوشیدنی پر بدن را با مشخصات طعمی که جسور و ساده است ترجیح می دهید، ممکن است متوجه شوید که در سمت تاریک زندگی می کنید. یکی از روشهایی که برای افزایش علاقه شما به روست روشن در مقابل رست تیره پیشنهاد میکنیم، این است که قهوه تیره روست را در نوشیدنیهای مختلف امتحان کنید، سپس آن را با طعم نوشیدنیهای روست روشن مقایسه کنید. کاپوچینو، لاته، ماکیاتو، موکا، آمریکایی، اسپرسو را مقایسه کنید و کشف کنید که چگونه کباب تیره خود را ترجیح می دهید!
قهوه روست روشن یا تیره قهوه حاوی کافئین بیشتری است؟
برای درک تفاوت در سطوح کافئین یا به طور دقیق تر، شباهت تقریباً در سطوح کافئین ابتدا باید بدانید که چگونه محتوای کافئین می تواند تحت تأثیر فرآیند برشته کردن باشد. خود دانه ها، قبل از اینکه برشته شوند، می توانند محتویات کافئین مختلفی داشته باشند. به عنوان مثال، دو دانه از رایج ترین دانه های قهوه – عربیکا و روبوستا به ترتیب دارای کافئین یک و نیم و و دو و چهار دهم درصد هستند.
تمامی نیاز های شما در ایران اسپرسو ساز تامین خواهد شد ، ما تعمیر کننده بهترین دستگاه های اسپرسو ساز و تامین کننده قطعات اسپرسو ساز هستیم. با ما به بهترین ها فکر کنید.