دستگاه اسپرسوساز
دستگاه اسپرسوساز مرکز اصلی کافی شاپ ها در سراسر جهان است. نمادی از تخصص فنی و نوآوری و همچنین نشان دهنده هنر درست کردن قهوه خوب است.
اولین نمونه اولیه دستگاه اسپرسوساز را می توان به اواخر قرن نوزدهم ردیابی کرد. بیش از صد و سی سال بعد، فن آوری اسپرسو به چندین روش کلیدی تغییر کرده و تکامل یافته است. ماشینهای امروزی دارای فناوری پیشرفته دیگ بخار، استخراج دقیق دیجیتالی کنترل شده و سطح کنترل روزافزون برای باریستاها هستند.
اسپرسو
برای بسیاری از قهوه خورها، اسپرسو قهوه است. این خالص ترین تقطیر دانه قهوه، جوهر واقعی یک دانه است. از نظر دیگر، این اولین قهوه فوری است. قبل از اسپرسو، دم کردن یک فنجان قهوه ممکن است تا پنج دقیقه طول بکشد. اما اسپرسو دقیقاً چیست و چگونه بر روتین های صبحگاهی ما غالب شد؟ اگرچه بسیاری از مردم این روزها به لطف وب سایت رسمی ایران اسپرسو ساز در ایران با اسپرسو آشنا هستند، اغلب هنوز در مورد اینکه واقعاً چیست سردرگمی وجود دارد عمدتاً به دلیل “برشته کردن اسپرسو” موجود در قفسه های سوپرمارکت در همه جا اول، و مهمتر از همه، اسپرسو یک روش بو دادن نیست. نه دانه است و نه مخلوط یک روش تهیه است. به طور خاص، این یک روش آمادهسازی است که در آن آب داغ با فشار بالا روی تفالههای قهوه مجبور میشود تا یک نوشیدنی قهوه غلیظ با طعمی عمیق و قوی تولید کند. در حالی که هیچ فرآیند استانداردی برای کشیدن یک شات اسپرسو وجود ندارد، تعریف قهوهساز ایتالیایی از اسپرسو اصیل به اندازه هر معیار دیگری به نظر میرسد.
اسپرسو های حرفه ایی را با دستگاه های تمام اتوماتیک حرفه ایی بچشید ، شما ممکن است بخواهید طعم های مختلف قهوه را بچشید کافی است کمی اطلاعات خود را در مورد قهوه ها و دستگاه های اسپرسو ساز بالا ببرید و به بهترین قهوه ها دسترسی داشته باشید.