همه چیز در مورد اسپرسو ساز ها
ما در گروه قوه سازان امیر آسا هر موضوعی که ما در مورد طراحی ، آموزش ، تعمیر و غیره…. در مورد دستگاه های اسپرسو ساز و قهوه باشد می پردازیم.
تمامی موارد از طریق مجموعه ای از چند قسمت از مقاله های به هم پیوسته مورد بررسی قرار می گیرد که امیدواریم رسانه جدیدی برای مشاهده شما در مورد نیاز های شما ارائه دهیم.
اسپرسو ساز
برای بسیاری از کسانی که قهوه می خورند ، اسپرسو یک قهوه با کیفیت و حرفه ایی است. این خالص ترین تقطیر دانه قهوه است ، جوهر واقعی یک دانه ، از نظر دیگر ، این اولین قهوه فوری است. قبل از اسپرسو ، دم کشیدن یک فنجان قهوه ممکن است پنج دقیقه طول بکشد ، اما اسپرسو دقیقاً چیست و چگونه بر روال صبحگاهی ما غلبه کرد؟ اگرچه این روزها بسیاری از مردم در ایران با اسپرسو آشنایی دارند ، اما هنوز هم هنوز سردرگمی وجود دارد. اول ، و مهمتر از همه ، اسپرسو یک روش آماده سازی است. به طور خاص ، این یک روش آماده سازی است که در آن آب داغ تحت فشار روی قهوه مجبور می شود یک نوشیدنی قهوه بسیار غلیظ با طعم عمیق و قوی تولید کند.
اسپرسو
اسپرسو خوب از نظر شیمیایی با کیفیت خوب تهیه شده است. همه چیز در مورد دقت و ثبات و یافتن تعادل کامل بین آسیاب ، دما و فشار است. اسپرسو در سطح مولکولی اتفاق می افتد ، به همین دلیل است که فناوری بخش مهمی از توسعه تاریخی اسپرسو و کلیدی برای رسیدن به کیفیت مداوم و عالی بوده است.
گروه قهوه سازان امیر آسا در سالهای فعالیت همواره در تلاش بوده است که بهترین کیفیت را برای مشتریان ارائه بدهد. ما در بخش تعمیرات تمامی دستگاه های اسپرسو ساز صنعتی ، اسپرسو ساز خانگی ، اسپرسو ساز نیمه صنعتی در تمامی مارک ها و برند های خاص را انجام می دهیم. با گروه قهوه سازان امیر آسا به بهترین ها دسترسی خواهید داشت.