یک شات اسپرسوی تازه
هر موضوعی که در ایران اسپرسو ساز به آن می پردازیم از طریق یک سری چند قسمتی از پست های به هم پیوسته بررسی می شود که امیدواریم لنز جدیدی برای مشاهده مطالب آشنا ارائه دهد.برای بسیاری از قهوه خورها، اسپرسو قهوه است. این خالص ترین تقطیر دانه قهوه، جوهر واقعی یک دانه است.
از نظر دیگر، این اولین قهوه فوری است ، قبل از اسپرسو، دم کردن یک فنجان قهوه ممکن است تا پنج دقیقه طول بکشد. اما اسپرسو دقیقاً چیست و چگونه بر روتین های صبحگاهی ما غالب شد؟ اگرچه بسیاری از مردم این روزها به لطف ایران اسپرسو ساز در ایران با اسپرسو آشنا هستند، اغلب هنوز در مورد اینکه واقعاً چیست سردرگمی وجود دارد عمدتاً به دلیل “برشته کردن اسپرسو” موجود در قفسه های سوپر مارکت در همه جا اول، و مهمتر از همه، اسپرسو یک روش بو دادن نیست. نه دانه است و نه مخلوط یک روش تهیه است. به طور خاص، این یک روش آماده سازی است که در آن آب داغ با فشار بالا روی تفاله های قهوه مجبور میشود تا یک نوشیدنی قهوه غلیظ با طعمی عمیق و قوی تولید کند.
دستگاه اسپرسو ساز دو دیگ
اکثر دستگاه های اسپرسوساز خانگی فقط یک دیگ در داخل دارند محفظه فشار که آب را به بخار تبدیل می کند و آب را از طریق دانه های بسته بندی شده برای استخراج اسپرسو وادار می کند. با یک دیگ بخار، هنگامی که اسپرسوی خود را دم می کنید، اغلب باید کمی صبر کنید تا دستگاه آماده شود تا شیر شما را بخارپز کند یا نوشیدنی دوم درست کند. داشتن یک دیگ بخار اضافی یک دارایی لوکس است که زندگی را بسیار آسان می کند. ایران اسپرسو ساز همواره در تلاش است که بهترین دستگاه ها را برای شما ارائه دهد . هدف ما کسب رضایت شما میباشد.