قهوه کجا کشت می شود؟
قهوه نوعی درختچه است که بومی مناطق گرمسیری جنوب صحرای آفریقا است. در حال حاضر به طور گسترده در سراسر جهان رشد می کند، کشت تجاری قهوه در درجه اول به کمربند گرمسیری اطراف استوا، به ویژه منطقه بین استوایی محدود می شود.
تعدادی از گونه های متمایز با قهوه وجود دارد، اما رایج ترین آنها که به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه مصرف می شود، قهوه عربیکا و قهوه روبوستا هستند. واریته عربیکا بیشترین توزیع را دارد که حدود هفتاد درصد تولید جهان را به خود اختصاص می دهد و برزیل یکی از تولیدکنندگان اصلی آن است. گیاهان قهوه عربیکا در آب و هوای مرطوب با بارندگی سالانه بین چهل تا شصت اینچ و دمای ثابت حدود شصت و هست درجه فارنهایت رشد می کنند و در ارتفاعات سه هزار تا بیش از شش هزار فوت بالاتر از سطح دریا در مناطقی که یخبندان نادر است رشد می کنند. قهوه در تمام سال کاشته می شود و میوه آن نیز در تمام سال برداشت می شود. با این حال، در بخش هایی از برزیل، رقم عربیکا فصلی است و فقط در این کشور برداشت میشود.
قهوه عربیکا در درجه اول به دلیل اسیدیته پایین تر، نوع با کیفیت تر است. با این حال، این گیاه به اندازه گونه روبوستا مقاوم نیست و عملکرد کمتری دارد. به همین دلایل، دانههای قهوه عربیکا در درجه اول توسط شرکت های قهوه لذیذ با قیمت بالاتر خریداری میشوند.
قهوه روبوستا
قهوه روبوستا نوعی قهوه اسیدی تر و دلچسب تر است. این گیاه بومی جنگل های دشت رودخانه کنگو است و به عنوان یک درخت میان طبقه در جنگل های بارانی و متراکم استوایی سازگار است، اما برای دمای شدید مناسب نیست. از آنجایی که دما به طور کلی به ارتفاع مربوط می شود، قهوه روبوستا در ارتفاعات پایین تر رشد می کند و عمدتاً در ویتنام، جمهوری کنگو، آنگولا، ماداگاسکار، ساحل عاج، اوگاندا و بخش هایی از برزیل کشت می شود. تقریباً بیست درصد از قهوه تولید شده در جهان از نوع روبوستا است و بیشتر آن با عربیکا با کیفیت بالاتر ترکیب می شود یا برای طعم دهنده های قهوه و فریز در نظر گرفته شده است.
ایران اسپرسو ساز در تلاش است که بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را برای محیط های کاری ، محیط های خانگی و میهمانی های شما به ارمغان بیاورد.