انقلاب دیگ بخار
بویلر ها از ابتدای قرن اخیر به عنوان یک منطقه مهم در توسعه دستگاه اسپرسو ساز مورد توجه قرار گرفته اند. دستگاه های تک دیگ بخار در آغاز قرن بیست و یکم برجسته بودند و عموماً حاوی یک عنصر گرمایش و دو ترموستات بودند یکی برای استخراج اسپرسو و دیگری برای بخار دادن شیر.
در حالی که این ماشین ها مقرون به صرف هتر بودند، باریستا قادر به کشیدن شات و بخار دادن شیر به طور همزمان نبود که بر راندمان کلی و سرعت سرویس تأثیر گذاشت.
در طول سال ها، صنعت برای دیگ های بزرگ تر و سپس دیگ های متعدد فشار آورد.
عملکرد دیگ بخار برای پایداری دما و زمان های گرم شدن سریع تر مهم است زیرا دیگ تخلیه و دوباره پر میشود.
فناوری چند دیگ بخار
بعد از مدت ها اولین فناوری چند دیگ بخار در جهان ارائه شد. این امکان استفاده همزمان از سر گروه ها و میله های بخار را فراهم میکند و به باریستا اجازه میدهد تا نوشیدنی های بیشتری را در بازه زمانی کوتاه تری تولید کند.
ما در گروه ایران اسپرسو ساز میدانیم که زیبایی این سیستم زمان پاسخ دهی سریع، اطمینان از کنترل دما، و توانایی خاموش کردن یک گروه یا میله های بخار هنگام استفاده از بقیه دستگاه است. برای مثال، اگر نیاز دارید بخشی از دستگاه را برای نگهداری یا تمیز کردن خاموش کنید، این کار مفید است.
در دهه گذشته، هد های گروه اشباع و نیمه اشباع نیز محبوب شده اند زیرا زمان لازم برای گرم شدن دستگاه را کاهش می دهند. این سرگروه ها به عنوان امتداد دیگ عمل میکنند و به آن ها اجازه میدهند تا سطوح آب مستقل را حفظ کنند و تقریباً فوراً به دمای مطلوب دمآوری برسند.
سر گروه به گونه ای طراحی شده است که آب سرد ورودی با آب گرم خروجی برابری میکند. این بدان معناست که سر گروه همیشه به طور مداوم پر است.
ما در ایران اسپرسو ساز آموزشی جامع در مورد تعمیر انواع اسپرسو ساز داریم که هنرجو پس از پایان دوره قادر خواهد بود عیب یابی تمامی دستگاه های اسپرسو ساز را شناسایی و اقدام به تعمیر دستگاه مورد نطر کند.