قهوه اوگاندا
قهوه اوگاندا از قهوه های مرغوب جهان، بهترین محصول صادراتی کشور اوگاندا و یکی از مهم ترین محصولات کشاورزی و تجاری این کشور است.
به دلیل حجم بالای کشت قهوه در اوگاندو، این کشور به عنوان دومین تولید کننده آفریقایی قهوه و هفتمین تولید کننده قهوه در جهان قرار گرفته است.
کشت قهوه اوگاندا اغلب در مزرعه های کوچک و بومی انجام می شود و در اوگاندو به سختی می توان مزرعه ای وسیع با میزان تولید های انبوه را پیدا کرد.
در کشور اوگاندو بیش از نیم میلیون نفر از جعیت این کشور به صورت مستقیم با صنعت خرید و فروش قهوه و قهوه اوگاندو در ارتباط هستند و میلیون ها نفر دیگر نیز در سراسر جهان برای امرار معاش و تامین هزینه خانواده خود به صنعت قهوه و قهوه اوگاندو وابسته اند.
تاریخچه کشت قهوه در اوگاندا به اواخر قرن هجده و اوایل قرن نوزده باز می گردد.
به دلیل تولید بالای قهوه روبوستا در این کشور، بیشتر افراد تصور می کنند که در کشور اوگاندو تنها قهوه روبوستا کشت می کند در صورتی که این تصور اشتباه است و در این کشور قهوه عربیکا هم کشت می شود. جالب است بدانید که قهوه عربیکای تولیدی در این کشور از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
انواع قهوه اوگاندو
بیشترین قهوه تولیدی اوگاندا در اطراف دریاچه ویکتوریا در این کشور کشت می شود. قهوه روبوستا اوگاندا در منطقه جنگلی کامپالا و دریاچه ویکتوریا تولید می شود. قهوه عربیکا اوگاندا نیز در شرق این کشور و در کوه پایه های کوه الگان و همچنین در غرب و در نزدیکی مرز کونگو می روید.
قهوه ای که با نام تجاری ووگار به فروش می رسد در کوه های غربی این کشور و ناحیه مرزی بین اوگاندا و کنگو می روید.
قهوهی بوگیشو، قهوهی مرغوب و محبوب دیگری است که در کوه پایه های کوه الگان در نزدیکی مرز کنیا می روید. قهوهی بوگیشو از جمله قهوه های عربیکای آفریقایی است که طعمی شرابی، همراه با رگههایی از طعم میوه های مرکبات و توت ها را دارا است.
قهوه عربیکا که شش درصد تولید اوگاندا را به خود اختصاص میدهد، غالباً در مزارع کوچک کشت شده و روش فرآوری آن مرطوب است و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
به دلیل کیفیت بالای قهوه عربیکای اوگاندو در کشور ما هم قهوه عربیکای اوگاندو طرفداران بسیاری دارد.
یک فنجان قهوهی اوگاندا، حاوی نوتهایی از اسیدیته شراب گونهی آفریقای شرقی، همراه با شکلات شیرین و بافت غنی است. قهوه اوگاندا دارای فوم قهوه مناسب، طعم دلچسب و اسیدیته ملایم است.
نود و چهار درصد کشت قهوه اوگاندا را انواع قهوه روبوستا به خود اختصاص می دهد و معمولاً به صورت خشک فرآوری شده و از کیفیت بالایی برخوردار نیست و به همین دلیل انواع قهوه روبوستا اوگاندا معمولاً برای قهوه های فوری استفاده می شود.
با وجود کشت محدود قهوه عربیکا در اوگاندو این قهوه در تولید و صادرات قهوه در اوگاندا نقش بسیاری داشته است.
ما در ایران اسپرسوساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسوساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.