کافه یا همان میز بار نوعی درمان است که به سختی کسی حاضر به ترک آن است. یک استراحت سریع ، لحظه ای از ملاقات با دوستان ، انرژی مناسب برای بهتر مواجه شدن با کارها و فعالیت های روزمره . انگیزه ای که شما را به سمت کافی من و باریستای مورد اعتماد خود سوق می دهد هرچه باشد ، در آخر همیشه یک شات قهوه عالی است.
به اندازه مناسب گرم ، خامه ای و با کیفیت برتر؛ این خصوصیاتی است که هیچ باریستایی نمی تواند آنها را نادیده بگیرد و هیچ مشتری حاضر نیست از آنها چشم پوشی کند. اگر در نظر بگیریم که به طور متوسط ۱۵هزار تومان برای یک فنجان قهوه هزینه می کنیم ، ذائقه ما حتی بیشتر می شود. بنابراین بیایید ببینیم که دستگاه های قهوه صنعتی چگونه ساخته می شوند و چگونه کار می کنند و ویژگی هایی که به شما امکان می دهد یک اسپرسوی کامل درست کنید چیست.
دستگاه های اسپرسوساز صنعتی چیست و ازچه قسمت هایی ساخته می شود
دستگاه های قهوه ساز حرفه ای دستگاه هایی هستند که توانایی تضمین عملکرد در یک سطح خاص و کار با سرعت شدیدتر از دستگاه های خانگی را دارند. در واقع ، معمولاً در هر ساعت تعداد زیادی قهوه یا کاپوچینو تحویل می دهند. اجزای سازنده یک دستگاه قهوه ساز صنعتی ، مانند هر نوع دستگاهی ، پنج مورد است :
دیگ بخار(بویلر)
پمپ(الکترو پمپ و واتر پمپ)
نگهدارنده فیلتر(هدگروپ)
فیلتر(پرتافیلتر یا دسته گروپ)
فواره بخار برای شیر کف(ناز اسلیم یا نازل بخار)
دیگ بخار , آبی را که توسط پمپ برقی به این قسمت هدایت شده را برای عصاره گیری یک قهوه ی گرم فشرده و جوشانده و در نهایت آماده می کند. عموماً این لوازم مجهز به نشانگر فشار هستند که سطح فشار را نشان می دهد. سپس پورتافیلتر و فیلتر وجود دارد که باریستا به طور فیزیکی پودر قهوه را در آن قرار می دهد. آنها معمولاً از فولاد ضد زنگ ساخته می شوند تا مقاومت در برابر دمای بالا را تضمین کنند. در آخر ، فواره را میبینیم که برای تهیه کف کاپوچینو استفاده شده است. بخار لازم برای آماده سازی آن به طور مستقیم از دیگ بخار استخراج شده و در نتیجه دارای درجه حرارت بالاتر از آب مورد استفاده برای تهیه قهوه است، که همچنین از طریق پمپ خنک کننده کمی می گذرد.
اهمیت دما و فشار
عملیات یا مکانیسم ماشین آلات قهوه برای تمام انواع لوازم خانگی است. دستی ، غلاف (تیبک)، کپسول یا حرفه ای(صنعتی)
، همه ماشین آلات به مکانیسم یکسانی پاسخ می دهند . آب توسط یک دیگ بخار گرم می شود و سپس از طریق فشار پمپ ، از درون یک لایه پودر قهوه عبور داده می شود ، و می تواند عطر و طعم آن را بدست آورد و در خود جذب کند . دما و فشار دو پارامتر اساسی برای تهیه اسپرسوی خوب هستند و هر باریستایی که به خود احترام می گذارد باید همیشه آنها را تحت کنترل داشته باشد.
بنابر این، برای یک نتیجه عالی ، دمای آب باید کمی بیش از 90 درجه باشد در حالی که فشار باید در حدود 9 اتمسفر باشد. هنگامی که باریستا دکمه را فشار می دهد ، دستگاه به طور مستقل مقدار مناسبی از آب را از منبع آب خارج می کندو آن را به دیگ بخاری که در آن آب گرم می شود, وارد میکند و سپس پمپ ،فشار لازم را به آب می دهد تا از قهوه پودر موجود در پرتافیلتر عبور کند و عصاره گیری صورت گیرد.
این روش برای تعداد از ماشین آلات نیمه حرفه ای و ماشین آلات حرفه ای مورد استفاده در بارها و کافی شاپ ها ، رستوران ها و هتل ها می باشد، که توان این را داشته باشد که شما بتوانید در عرض یک ساعت پنجاه قهوه با آن تهیه کنید . بنابراین ما در مورد عملکردهایی صحبت می کنیم که اگرچه اصل اساسی برای همه ماشین آلات یکسان است ، اما به مراتب برتر از ماشین آلات خانگی هستند.
اگر شما صاحب یک کافه نیستید اما یک طرفدار واقعی قهوه هستید و می خواهید یک اسپرسوی عالی در خانه درست کنید ،مناسب ترین دستگاه ، دستگاه های نیمه حرفه ای برای شما هستند. آنها دستگاههایی هستند که برای استفاده کمتر طراحی و ساخته شده اند اما عملکرد عالی با قیمت پایین را تضمین می کنند.
چگونه یک دستگاه اسپرسوساز صنعتی انتخاب کنیم
اگر به فکر خرید یک ماشین اسپرسو صنعتی برای تجارت خود هستید ، در واقع سه فاکتور وجود دارد که باید در نظر گرفت:
تعداد قهوه هایی که قصد دارید روزانه سرو کنید
فضای در اختیار شما
درجه اتوماسیون دستگاه شما باید باشد
به طور کلی ، برای فعالیت های تجاری ، بهتر است برای خرید تجهیزات به تأمین کنندگان معتمد مراجعه کنیم ، اما اگر بر روی دستگاه موردنیاز خود و هزینه ای که برای آن در نظر گرفته اید تمرکز کنید شما خیلی راحت قادر خواهید بود ، به صورت آنلاین دستگاه مناسب خود را پیدا کنید ، در عین حال هم در وقت و هم در هزینه صرفه جویی و پس انداز میکنید .تولید کنندگان دستگاه های اسپرسوساز صنعتی زیاد هستند و به همان تعداد محدوده قیمت زیادی وجود دارد. معروف ترین ها مانند Cimbali ، Gaggia و San Marco ، sanremo.lamarzaco هستند که به تعبیری خاص ، تاریخچه اسپرسو را در ایتالیا این شرکت ها و تولید کنندگان ثبت کرده اند. هزینه آنها مطمئناً زیاد است اما از نظر کیفیت و عملکرد تضمینی هستند. هرچه مارک های کمتر معروف باشند به همان نسبت قیمت های کمتر میشود ، در نتیجه دامنه انتخاب هر روز بیشتر می شود و بنابراین قادر به برآورده سازی هر نوع نیاز است.شرکت قهوه سازان امیرآسا هم تمرکز خود را در این امر گداشته که بتواند تمامی برند های اصیل و لول بالا را برای مشتریان خود فراهم سازد که همه قشر از جامعه توانایی خرید آن را داشته باشند به این گونه که تمامی مارک های درجه یک را به صورت استوک یا دست دو از اروپا به صورت مستقیم وارد می کند که تمامی مصرف کنندگان نسبت به بودجه ی خود میتوانند دستگاه های اصیل را نسبت به مدل ساخت آن که نسبت به نیازشان مناسب هستند را از طریق سایت به صورت آنلاین یا به صورت حضوری خریداری کنند
تمامی این اسپرسوساز ها به صورت کامل سرویس شده اند (جنرال سرویس) و بدون هیچ گونه عیب و ایراد و با ضمانت کتبی و با گارانی و بدون گارانتی با خدمات پس از فروش 5 ساله بفروش میرسند
محدوده قیمت
در مورد هزینه ، تنوع مدلهای موجود در بازار به ناچار به یک انتخاب کاملاً گسترده یعنی تفاوت قیمتها تبدیل می شود. برای ارائه ایده ای از آنچه که می توانید با بودجه خود خریداری کنید ، در زیر محدوده قیمت انواع مختلف ماشین آلات آورده شده است.
از 30 تا 35 میلیون می توانید یک ماشین نیمه اتوماتیک دو گروپ و یا اتوماتیک تک گروپ حرفه ای استوک خریداری کنید ،
از 35 تا 85 میلیون می توانید دستگاهی با دو یا سه هدگروپ و به صورت اتوماتیک حرفه ای استوک انتخاب کنید ،
از 85به بالا میتوانید دستگاهی با دو یا سه هدگروپ انتخاب کنید که از لحاظ تعداد و نوع امکانات و تجهیزات از دو مدل بالا برتری چشم گیری دارند که برای توزیع کننده حرفه ای عالی هشتند
با در نظر گرفتن این ملاحظات و شناسایی قیمتی که می خواهید برای دستگاه خود هزینه کنید ، یافتن مورد مناسب برای شما کار دشواری نخواهد بود.
نتیجه گیری
- اگر به پایان این مقاله رسیده باشید ، مطمئناً تصور واضح تری خواهید داشت که کدام دستگاه اسپرسوساز صنعتی برای کسب و کار شما مناسب است . با این حال ، دو توصیه قبل از نتیجه گیری ضروری است. اول از همه ، هنگام انتخاب ، همیشه به ارزش پول توجه داشته باشید . این یک هزینه بزرگ است بنابراین شما سعی می کنید بیشترین استفاده را از سرمایه خود ببرید. شما راضی باشید , ما هم نیز خوشحال می شویم! سرانجام ، یک نکته اساسی برای عملکرد مناسب هر دستگاه ، سرویس و نگهداری است . دم کردن بسیاری از قهوه ها در مدت زمان بیست و چهار ساعت نیاز به توجه ویژه ای برای تمیز کردن و نگهداری دارد که باید منظم و دقیق باشد. بنابراین شما هستید که تضمین می کنید که همیشه با یک اسپرسو عالی به مشریان خود خدمت کنید.