۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

قهوه دله یا عربی

Posted on اردیبهشت 15, 1401
بدون دیدگاه

تهیه قهوه دله یا عربی

در قهوه عربی از ادویه هایی مانند هل میخک و زعفران می توان برای طعم دادن به آن استفاده کرد.
برای تهیه قهوه عربی معمولاً توسط دله یا همان قهوه جوش عربی استفاده می کنیم و در صورت موجود نبودن میتوان از شیر جوش نیز استفاده کرد.

این نوع قهوه طرفداران بسیار زیادی در ایران مخصوصا جنوب مثل بوشهر خوزستان و بندر عباس دارد. مردم این مناطق علاقه زیادی به خرید قهوه عربی دارند و چون در کشور های عربی این قهوه بیش ترین مصرف را دارد به قهوه عربی معروف است در قهوه عربی باید دانه های قهوه رست بسیار تیره داشته باشند و آسیاب دانه ها هم چنین باید بسیار ریز باشد تا بتوان قهوه عربی بهتری تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه قهوه دله یا عربی:

  • آب
  • قهوه مخصوص عربی
  • پودر میخک یا هل یا زعفران

برای خرید قهوه بهتر است از قهوه های میکس با درصد قالب عربیکا استفاده شود، همچنین بهتر است از طرح های ترکیب شده با ادویه و طعم دهنده استفاده نشود.

به ازای هر یک نفر احتیاج به یک فنجان آب جوش داریم. بعد از ریختن آب جوش داخل دله، آن را بر روی شعله قرار می دهیم، بهترین روش برای تهیه قرار دادن بر روی ذغال است.

معمولاً اعراب بر روی آتش قرار می دهند ولی در صورت نبودن آتش میتوان بر روی گاز با شعله های کم نیز قهوه عربی تهیه کرد. بعد از به جوشیدن آب داخل دله، آن را از روی آتش برداشته و حدود یک دقیقه صبر می کنیم و پس از هم زدن قهوه، مجدداً بر روی آتش قرار می دهیم. حدود دوازده دقیقه طول می کشد تا قهوه دم بیاید و شروع به بالا آمدن می کند، همچنین قهوه به آرامی شروع به کف کردن و ایجاد خامه قهوه بر روی قهوه می کند.

قهوه را مجدداً از روی آتش برداشته، حدود یک دقیقه ساکن بماند و سپس میخک یا هل یا زعفران به آن اضافه می کنیم، دله را بر روی آتش گذاشته و صبر می کنیم تا فوم قهوه ایجاد شود، قهوه عربی آماده می باشد.

در این روش بعد از اضافه کردن قهوه به هیچ عنوان آب نباید به جوش آید که باعث سوختن قهوه و مزه بسیار بد می شود. برای سرو بهتر است که قهوه را برای مدت کمی ساکن بگذاریم تا قهوه ته نشین شود و قهوه صاف تری داشته باشیم.

ما در ایران اسپرسوساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسوساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.

Post Views: 170
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, آسیاب های قهوه, انواع دانه های قهوه, انواع قهوه, انواع قهوه ساز, انواع قهوه ها, بهترین دستگاه های قهوه ساز, تعمیر قهوه ساز, خرید قهوه, خرید قهوه ساز, دانه های قهوه, دستگاه قهوه ساز, قهوه, قهوه ساز های حرفه ایی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

4 × چهار =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز اردیبهشت 15, 1401
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز اردیبهشت 15, 1401
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز اردیبهشت 15, 1401
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز اردیبهشت 15, 1401
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز اردیبهشت 15, 1401

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما