مرحله یک: آب را اضافه کنید
بیشتر ماشینها با مخزنی ساخته میشوند که آب کافی برای دم کردن به اندازه دو تا دوازده فنجان قهوه را در هر چرخه در خود نگه میدارد. برخی از قهوه سازها مقدار ثابتی قهوه را بر اساس میزان آب موجود در مخزن دم می کنند، اما معمول تر است که دستگاه انتخابی با اندازه سروینگ داشته باشد.
شما می توانید از هر آب تمیز و تازه برای تهیه قهوه استفاده کنید، اما استفاده از آب تصفیه شده می تواند از تجمع مواد معدنی در داخل خطوط آب قهوه جلوگیری کند. هرگز نباید مواد طعم دهنده یا مایعی به جز آب معمولی در مخزن قرار دهید.
مرحله دو: افزودن فیلتر
از نظر عملکرد، فرقی نمیکند که از فیلتر کاغذی یکبار مصرف استفاده کنید یا فیلتر قابل استفاده مجدد، فیلتر باید اندازه و شکل مناسب دستگاه شما باشد. با این حال، انتخاب بین یکبار مصرف و قابل استفاده مجدد می تواند بر طعم تأثیر بگذارد.
فیلتر کاغذی و فیلترهای پارچه مانند نه تنها تفاله قهوه را نگه می دارد، بلکه برخی از روغن های آزاد شده قهوه را نیز جذب می کنند. این روغن ها طعم دهنده قهوه هستند، برخی از قهوه خوران ممکن است طعم کامل را ترجیح دهند و بنابراین از فیلترهایی استفاده می کنند که روغن ها می توانند به آن بچسبند.
مرحله سه: تفاله قهوه را اضافه کنید
نوع قهوه پیش آسیاب شده ای که در فروشگاه خریداری می کنید با در نظر گرفتن دستگاه قهوه ساز فیلتر ساخته می شود که گواهی بر طول عمر قهوه ساز است. اما، اگر یک مرحله وجود دارد که می توانید بزرگترین تفاوت را ایجاد کنید، این مرحله است.
مرحله چهار: دم کنید
استانداردهای صنعتی برای قهوه سازها بر روی مجبور کردن تولیدکنندگان به رعایت نسبت آب به قهوه خاص در هنگام طراحی محصولاتشان متمرکز نیست، اما به نظر می رسد اکثر آنها ماشین های خود را مطابق با دستورالعمل های اولیه دو قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده برای هر هشت اونس طراحی می کنند.
به راحتی می توان قهوه را کم یا بیش از حد استخراج کرد، که هرگز طعم خوبی ندارد، بنابراین توصیه نمی شود هنگام استفاده از قهوه ساز با نسبت آب بازی کنید.
مرحله پنج: بریزید و لذت ببرید
زیبایی قهوهساز قطرهای خودکار، راحتی تمام فرآیند است. این امر به ویژه در صورتی صادق است که به بیش از یک وعده نیاز دارید.
بسته به مدلی که میخرید، بسیاری از تولیدکنندگان میدانند که نوشیدنیهای قهوه معمولاً فقط با یک فنجان تمام نمیشوند. به همین دلیل است که بشقاب های داغی پیدا خواهید کرد که یک قهوه جوش شیشه ای را تا نیم ساعت پس از دم کردن اولیه گرم نگه می دارند.
اگرچه قهوه پیش آسیاب شده آسان و ارزان است، اما هرگز با طعم یک فنجان قهوه ای که از دانه های کامل تازه آسیاب شده تهیه شده است، قابل مقایسه نیست. اگر نمی توانید قهوه را در خانه آسیاب کنید، بررسی کنید که آیا فروشگاهی در نزدیکی شما آسیاب برای خرید دانه های کامل دارد یا خیر. این یک ارتقاء است که ارزش نوشیدن قهوه را بیشتر می کند.
ایران اسپرسوساز بهترین ها را برای شما می خواهد.