قهوه ساز دقیق با کاراف حرارتی
- قهوه را ساعت ها گرم نگه می دارد
- مانند قهوه سازهای سنتی قطره ای به «پختن» قهوه ادامه نمی دهد
- نمای بیرونی کاراف به اندازه ی کاراف های شیشه ای داغ نمی شود
- فقط به فیلتر کاغذی و آب داغ نیاز دارد
- به آرامی یک فنجان قهوه پر درست می کند
روش دم کردن این قهوه ساز، یکی از روش های ملایم دم کردن است. میتوان از یک فنجان کوچک یا بزرگتر برای تهیه قهوه استفاده کرد.
چگونه کار می کند
پودر درشت متوسط در یک قیف مخروطی شکل با فیلتر قرار می گیرند. آب گرم به صورت دسته ای که بار اول برای شکل گرفتن تفاله های قهوه و بار دوم برای دم کردن کامل آنها به آن اضافه می شود. همانطور که آب فیلتر می شود، در یک فنجان ریخته می شود و در نتیجه یک فنجان قهوه غنی به وجود می آید.
برای چه کسانی مناسب است: عاشقان قهوه تک فنجانی.
قهوه ساز اجاق گاز
- به هیچ فیلتر اضافی نیاز ندارد
- نسبتا سریع دم می کند
- طعمی شبیه اسپرسو دارد و هزینه کمتری دارد
موکا پات یک قهوهساز محبوب است که قهوه تیرهای تولید میکند که قابل مقایسه با اسپرسو است، اما به گفته مؤسسه ملی اسپرسو، به عنوان اسپرسو واجد شرایط نیست زیرا از فشار مورد نیاز استفاده نمیکند. با این حال، هنوز هم یک فنجان قهوه بسیار تیره تولید می کند و می تواند به عنوان یک پایه جامد برای کاپوچینو و لاته استفاده شود.
چگونه کار می کند
آب به ظرف پایینی اضافه می شود و پودر ریز قهوه به فیلتر واقع در بالا اضافه می شود. گرما بخار تولید می کند که فشار ایجاد می کند و باعث می شود که آب در قسمت پایین از بین دانه ها جاری شود و به محفظه بالایی دم بکشد.
برای چه کسانی بهتر است: دوستداران اسپرسو که یک فنجان قهوه عمیق و تیره دوست دارند.
ایران اسپرسو ساز بهترین هارا برای شما می خواهد.