قهوه ایتالیایی
در گذشته قهوه های انواع مختلفی نداشتند و بهتر است بگوییم قهوه ها نام گذاری نشده بودند، در آن زمان شما به کافه می رفتید و به گارسون می گفتید که یک لیوان قهوه برای نوشیدن میخواهید اما اگر امروزه به کافه بروید و از گارسون بخواهید که برای شما یک لیوان قهوه بیاورد احتمالا او منتظر ادامه حرف شما است که بگویید چه قهوه ای میخواهید؟
در زیر انواع قهوه های ایتالیایی برای شما آورده شده است:
اسپرسو
این قهوه رتبه اول معروفیت را در بین قهوه های ایتالیایی دارا می باشد حال می خواهیم در مورد سرو آن و رایج ترین مدل آن صحبت کنیم، این قهوه که در فنجان های بیست الی بیست و پنج میلی لیتری سرو می شود یک نوع قهوه ی غلیظ است که عضو رایج ترین و اصلی ترین قهوه هایی است که در لیست تولید قهوه در ایتالیا قرار می گیرد و جالب است بدانید که به جای آن در منو ها کافی می نویسند و کافی همان اسپرسو است.
ماروکینو
نام این قهوه از نام شهری که در آن ساخته می شود برگرفته شده است و این قهوه بر خلاف قاعده و قانون قهوه ها بر خلاف اینکه تلخ باشد شیرین است و مناسب کسانی است که شیرینی را بیشتر از تلخی دوست دارند اما دوست دارند قهوه نیز بنوشند و اما برایتان از ترکیبات دل پذیر این قهوه بگویم که باز هم یک شات اسپرسو در آن دخیل است و پودر کاکائو و شیر کف نیز در تولید این قهوه در ایتالیا نقش دارند.
دوپیو
همان اسپرسو است! اما میدانید چه کسانی آن را سرو میکنند و طرفدار آن هستند؟ بله درست حدس زدید این قهوه را قهوه خور های ماهری که در طول روز دو الی سه شات اسپرسو می خورند سفارش می دهند زیرا همان اسپرسو است اما دو شات از آن و در لیوانی بزرگتر سرو می شود این قهوه بسیار قوی است و نباید از بعد از ظهر به بعد سرو شود زیرا باعث بهم ریختن نظم خواب شما خواهد شد.
کاپوچینو
همه ما امروزه کاپوچینو و برند های معروف آن را می شناسیم و به جرئت می توان گفت که این قهوه بعد از اسپرسو معروف ترین قهوه در جهان است. کاپوچینو های ایتالیای قطعا با بسته پودر های آماده ی کاپوچینو هایی که ما سرو میکنیم و با آب جوش مخلوط می کنیم بسیار متفاوت است و یک سوم آن اسپرسو، یک سوم آن شیر گرم و یک سوم دیگر آن از خامه تشکیل شده است حال شما طعم تلخ و شیرین آن را که تصور کنید انگار وارد بهشت شده اید.
ریسترتو
این قهوه مانند اسپرسو است اما از آن سنگین تر است و به تبع نصف اسپرسو آب دارد که از آن سنگین تر است و غلیظ تر است و مزه قوی تری نیز دارد اگر در منو کافی شاپ ریسترتو را نیافتید به دنبال نام دیگر آن که استرتو است باشید. اسپرسو در این نوع قهوه نقش دارد.
ماکیاتو
گاها اسپرسو برای بعضی ها سنگین است و یا برای وعده ی عصرانه دلتان یک نوشیدنی با قهوه غنی شده می خواهید، پیشنهاد ما در این هنگام ماکیاتو است که با شیر سرو میشود، در واقع این قهوه نیز همان اسپرسو است که با چند قطره شیر داغ سرو می شود و آن را سبک تر می کند، نام این قهوه ماکیاتو کالدو است و نام مدل دیگر آن که با شیر سرد سرو می شود ماکیاتو فردو است.
ما در ایران اسپرسوساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسوساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.